Del

FESTIVALEN ER AFLYST! Aaben Dans i Roskildes Micro Festival, der sætter fokus på den nye, koreografiske scene, løber af stablen 10. – 12. december.

Tre dage varer Aaben Dans‘ Micro Festival. Det bliver dage med forestillinger, visninger, workshops, oplæg, spisning og hyggeligt samvær. Dage, hvor publikum får et indblik i, hvad der rører sig af på den nye, koreografiske scene.

Publikum til Micro Festivalen kan møde koreograferne Georgia Kapodistria, Antoinette Helbing og Amalia Kasakove + Anna Lea Ourø, der alle har arbejdet i det kunstneriske udviklingsprogram Aabent Rum, der kurateres af Aaben Dans. Hver koreograf har arrangeret en dag under Micro Festivalen med udvalgte værker og gæster.

Aabent Rum er en del af Aaben Dans´ udviklingsstrategi, som skal sikre et højt kunstnerisk niveau både nu og i fremtiden. Udviklingstrategien kommer både kunstnerne, teatret og publikum til gavn ved fortsat at undersøge hvad koreografi kan. 

Læs mere om festivalen og se programmet her.