Del

Siden i sommer har der været en ledig plads i bestyrelsen hos Teatret Zeppelin. Den besættes nu af  folketingsmedlem og kulturforkæmper Zenia Stampe fra Radikale Venstre.  

Teatret Zeppelin glæder man sig over den seneste tilføjelse til teatrets bestyrelse.

“Zenia vil bidrage med  politisk tæft og stort kendskab til de politiske maskinrum”, skriver Administrativ leder Lasse Frank i en pressemeddelelse og  uddyber:

”Zenia Stampe har mere end nogen anden politiker under coronakrisen kæmpet en utrættelig  kamp for kulturlivets betingelser og overlevelse. Hun har vist forbilledligt engagement, egenhændigt  indsamlet data til Kulturministeriet og i det hele taget lagt et nødvendigt pres på regeringen for at tage  kulturens vilkår alvorligt.” 

Zenia Stampe indtræder som erstatning for tidligere bestyrelsesmedlem Sille Lindeberg (cand.soc. og lærer  ved Tove Ditlevsen Skole), som i sommer valgte at udtræde. Zenias indtræden sker på baggrund af en uopfordret og politisk uafhængig henvendelse fra Teatret Zeppelins ledelse.  

De øvrige medlemmer af Teatret Zeppelins bestyrelse er Christina Krøll (Co-Founder af Teaterbilletter.dk/Scenit), Hannah Karina Mikkelsen (Teaterleder, Teatret Masken), Johanne Eggert (Scenograf) og Lene Povlsen (Leder af Service Centre, Switchboard og Administration i Nordea).

Kilde: Pressemeddelelse