Del

Det Frie Felts Festival skulle have fundet sted i både Aarhus og København i år. Men festivalen afholdes nu i stedet som en online begivenhed på Youtube.

Festivalprogrammet til Det Frie Felts Festival er næsten, som det oprindeligt var tænkt, men i stedet for at vise hele forestillinger, laver hver kunstner eller gruppe fem minutters live introduktion til deres værk. Herefter streames en blanding af videoværker, live-uddrag filmet på scenen på Teaterøen, sammenklippede videodokumentationer, trailers, fotos og lydværker på mellem 10 og 30 minutter. Alle elementer er udvalgt af de respektive kunstnergrupper til at repræsentere det oprindelige værk, skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Hver dag afsluttes streaming-programmet med en kunstnerdialog, hvor dagens kunstnere sættes sammen i en samtale om deres kunstneriske praksis, og hvor publikum kan stille spørgsmål online på chatten på YouTube.

Det Frie Felts Festival finder sted fra d. 19. til og med d. 24. januar 2021, og der sendes dagligt fra YouTube klokken 16.00 til 18.00. Det foregår på engelsk.

Du kan se hele programmet her. Og livesendingerne kan tilgås her.