Del

Mens vi venter på en genåbning af teatersalene, er der mulighed for gratis og coronasikkert at opleve forestillinger fra 11 af Europas førende scener. Det sker på teaterfestivalen Lessingtage 2021 digital: Stories from Europe hver aften den 20.-31. januar.

Alle aftener den 20.-31. januar fra kl. 19.00 byder 11 førende europæiske teatre på streaming af forestillinger via to kanaler, der stilles til rådighed af Dramaten i Stockholm og Thalia Teater i Hamborg. Begge teatre er ligesom danske Østerbro Teater en del af mitos21 teaternetværket, der står bag årets digitale udgave af Lessingtage-festivalen.

På tværs af landegrænser kan du opleve scenekunst fra Berlin til Barcelona, Paris eller Moskva. Du kan dele teateroplevelsen med venner eller familie i udlandet, så I ser forestillingerne sammen hver for sig.

På programmet er blandt andet Dostojevskijs Idioten, Schillers Mary Stuart, en ny version af Ibsens Et Dukkehjem og mange flere. Alle forestillinger fremføres på det lokale sprog, og vil være tekstet på engelsk.

Du finder program samt link til streaming hos Dramaten her og hos Thalia Theater her.