Populært lige nu

Her er de otte nominerede skuespillere til Teaterflisen 2024

Nu kan hele landet igen være med til at afgøre, hvilken kendt skuespiller, der i år skal have sin bronzekarikatur støbt ned i en...

Bud på ny scenekunstreform: Seks indsatsområder skal bringe scenekunsten ind i fremtiden 

Dansk Teater fremlagde mandag deres forslag til en eventuelt kommende scenekunstreform, da Scenekunstens Årsmøde løb af stablen i Skuespilhuset under CPH STAGE.  Dansk Teater har...
Annoncespot_imgspot_img

Fredericia Musicalteater åbner med Shu-bi-dua – the musical

Et farverigt gensyn med Shu·bi·dua – The Musical bliver den første store opsætning hos det nye Fredericia Musicalteater.

Der venter et genhør med de største Shu·bi·dua-hits, når Fredericia Musicalteater og LION Musicals præsenterer Shu·bi·dua – The Musical, der får premiere den 3. november 2021 i Fredericia, skriver Fredericia Musicalteater i en pressemeddelelse.

I foråret 2020 skulle sange som Stærk Tobak, Costa Kalundborg og Den Røde Tråd have givet genklang i Fredericias gader og stræder, men det daværende Fredericia Teaters konkurs forhindrede genopsætningen af Shu·bi·dua – The Musical. Nu producerer LION Musicals en ny, opdateret genopsætning af megasuccesen. En del af castet fra originalproduktionen er igen med til at give liv til Shu·bi·dua’s fantasifyldte univers sammen med helt nye talenter fra DDSK Musicalakademiet Fredericia.

LÆS OGSÅ: Fredericia Musicalteater får 4-årig støtte fra Kulturministeriet

Shu-bi-dua vender hjem

Nu hvor Fredericia igen har fået et musicalteater, er det blevet muligt at afholde premieren lige her, hvor det hele startede. LION Musicals har indgået en aftale med det nystartede Fredericia Musicalteater, der sikrer, at Danmarksturnéen får sit startskud i musicalens hjemby. Til originalopsætningen i 2015 nåede over 180.000 at opleve musicalen. Både LION Musicals og Fredericia Musicalteater er glade for at have fået lov til at give Shu·bi·dua – The Musical nyt liv på scenen.

LÆS OGSÅ: Fredericia Teater erklæres konkurs

”Jeg er glad og stolt over, at Shu·bi·dua vender hjem, og at netop Fredericia Musicalteater står med premieren. Det bliver helt ubeskriveligt at kunne åbne dørene for publikum efter at have kæmpet for teatret igennem så lang tid. Vi håber, at begejstringen og gensynsglæden vil være større end ærgrelsen hos dem, der brændte inde med billetter. Jeg har stor forståelse for frustrationerne, men som ny virksomhed hverken kan eller må vi refundere eller give særlige fordele. Heldigvis kan vi mærke byens kærlighed til musicals, og glæden over at Fredericia igen har et musicalteater,” udtaler konstitueret teaterchef Bjørg Gamst i pressemeddelelsen.

Læs mere om forestillingen her.

Kilde: Pressemeddelelse

Seneste

Mindeord for teaterdirektør Lars Sennels

Da Lars Sennels sidste år forlod sit job som...

Skal vi nedlægge Statens Kunstfond og lade politikerne uddele kunststøtte?

Kommentar fra Jakob Tekla Jørgensen

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Mindeord for teaterdirektør Lars Sennels

Da Lars Sennels sidste år forlod sit job som...

Skal vi nedlægge Statens Kunstfond og lade politikerne uddele kunststøtte?

Kommentar fra Jakob Tekla Jørgensen

Bevilling til BIRCA kickstarter nyt arkiv for kunstneriske undersøgelsesprocesser

Nyt projekt hos BIRCA skal indsamle og dele viden...
Annonce
Annonce

Mindeord for teaterdirektør Lars Sennels

Da Lars Sennels sidste år forlod sit job som teaterdirektør ved Vendsyssel Teater i Hjørring, var det for at flytte til København til sin...