Del

Den 25. marts inviterer Nørrebro Teater, Nationalmuseet og Danmark Fortæller til online oplæsning af udvalgte, uredigerede fortællinger, som danskerne har sendt ind til projektet Sammen hver for sig.

Projektet Sammen hver for sig er skabt af Nørrebro Teater i samarbejde med Nationalmuseet og Danmark Fortæller. Her har danskerne gennem længere tid kunnet indsende deres personlige historier fra Corona-tiden.

Corona-fortællinger

“Hvad tænkte du, da Danmark lukkede ned i marts 2020? Har du fået en ny hobby? Endelig fået malet carporten? Eller fået ryddet op i skufferne? Har du følt dig ensom eller lettet over at slippe for alt for megen selskabelighed? Ændrede din dag sig til det bedre, eller følte du, at tiden gik i baglås? Måske oplevede du, at kærligheden blomstrede? Eller havde du det egentlig meget godt med at slippe for at give knus og håndtryk til Gud og hvermand?”

Det var nogle af spørgsmålene, som Nørrebro Teater på deres hjemmeside stillede danskerne med en opfordring til, at alle kunne sende deres historier til teatret enten på tekst, som lydfil eller i videoformat.

Torsdag d. 25. marts er der online oplæsning af udvalgte, uredigerede fortællinger, som danskerne har indsendt til projektet. Skuespillerne Preben Kristensen, Lene Maria Christensen og Mathias Bøgelund sidder klar online og læser op fra danskernes oplevelser under corona-nedlukningen.

Sammen hver for sig sendes live på Nørrebro Teaters Facebook torsdag d. 25. marts fra kl. 17-18. Du kan se med her.

Kilde: Nørrebro Teater

Sammen hver for sig skal videreudvikles til en nyskrevet samtidskomedie med afsæt i danskernes egne fortællinger, der vil få premiere i en senere sæson på Nørrebro Teater.