Populært lige nu

Aarhus Teater udskifter fire skuespillere i det faste ensemble

Aarhus Teater ansætter fire unge skuespillere til teatrets ensemble med start fra sæson 2024/25. Samtidig siger teatret farvel til fire af de nuværende ensembleskuespillere,...
Annoncespot_imgspot_img

Brancheprisen – Årets Teater: Afstemningen er åben

I går offentliggjorde Årets Reumert de nominerede i 2021. Herunder de fem teatre, der er blevet indstillet til at vinde Brancheprisen – Årets Teater. Nu er afstemningen åben og branchen kan stemme på deres favorit.

Brancheprisen – Årets teater er en af de to helt nye priser, der i år uddeles for første gang under Årets Reumert showet i Odense den 6. juni. Den danske scenekunstbranche har i første omgang indstillet kandidater til prisen og de nominerede er nu fundet.

Annonce

Fem teatre med i kapløbet om ny pris

Der er fem teatre på listen over nominerede til Brancheprisen – Årets Teater 2021:

• Dynamo Workspace
• Teater V
• Teater Momentum
• Mungo Park
• BaggårdTeatret

Alle danske, professionelle teatre, grupper og scenekunstkompagnier har én stemme og skal vælge én af de fem kandidater. Det er den øverst ansvarlige for scenekunstproducenten/teatret, der på vegne af sit teater/scenekunstkompagni afgiver stemmen til Brancheprisen. 

Afstemningen er åben og slutter 6. maj kl. 23.59.

Teatrene kan afgive deres stemme her.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annoncespot_img