Del

I går offentliggjorde Årets Reumert de nominerede i 2021. Herunder de fem teatre, der er blevet indstillet til at vinde Brancheprisen – Årets Teater. Nu er afstemningen åben og branchen kan stemme på deres favorit.

Brancheprisen – Årets teater er en af de to helt nye priser, der i år uddeles for første gang under Årets Reumert showet i Odense den 6. juni. Den danske scenekunstbranche har i første omgang indstillet kandidater til prisen og de nominerede er nu fundet.

Fem teatre med i kapløbet om ny pris

Der er fem teatre på listen over nominerede til Brancheprisen – Årets Teater 2021:

• Dynamo Workspace
• Teater V
• Teater Momentum
• Mungo Park
• BaggårdTeatret

Alle danske, professionelle teatre, grupper og scenekunstkompagnier har én stemme og skal vælge én af de fem kandidater. Det er den øverst ansvarlige for scenekunstproducenten/teatret, der på vegne af sit teater/scenekunstkompagni afgiver stemmen til Brancheprisen. 

Afstemningen er åben og slutter 6. maj kl. 23.59.

Teatrene kan afgive deres stemme her.

Brancheprisen – Årets Teater er prisen, hvor branchen selv nominerer og udpeger vinderen. Prisen gives til et professionelt teater, en gruppe eller et scenekunstkompagni, som branchens aktører vurderer, har gjort sig særligt bemærket inden for den pågældende Reumert-sæson.