Del

Den Jyske Opera søger en engageret og erfaren produktions- og forestillingsleder, der med overblik, god kommunikation og stor interesse for musik og scenekunst kan tage ansvar for ledelse af prøver og forestillinger, både stationært og på turné. 

Du bliver en del af teknisk afdeling i et professionelt scenekunstmiljø, og med reference til den tekniske chef indgår du i et team på to, der deler tre årlige store operaproduktioner samt en række mindre produktioner og aktiviteter, der opføres både stationært og på turné. Vi har prøvelokaler, værksteder, lagre og administration på to lokationer i Aarhus. 

Arbejdsopgaver

Som produktions- og forestillingsleder er du ansvarlig for planlægning af prøver og andre produktionsrelaterede opgaver i samarbejde med kreativt hold og operaens øvrige afdelinger, og du leder prøverne med ansvar for overholdelse af sikkerhed og overenskomstmæssige forhold. Du er også ansvarlig for administrative opgaver knyttet til produktionerne, og ift. turné skal der udarbejdes rejseplaner og samarbejdes med flere eksterne parter, herunder spillesteder og landsdelsorkestre.

Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med forestillingsledelse og administrative opgaver forbundet med scenekunst-produktioner
  • Indgående kendskab til at læse klaverpartitur og afvikling af dette
  • Evne til at kommunikere tydeligt og diplomatisk, både mundtligt og skriftligt, også på engelsk som ofte er det sprog, der tales i huset
  • Udpræget evne og vilje til at bidrage til det gode samarbejde og positiv fremdrift i tingene

Derudover er det meget vigtigt, at du kan navigere i et til tider tempofyldt miljø og har en naturlig autoritet og beslutningskraft, som du bruger til at tage ansvar og motivere med. Du skal være afklaret med at turnere to måneder om året (ca. 20 overnatninger) og være indstillet på fleksible arbejdstider.

Vi tilbyder

En kreativ og spændende arbejdsplads med 60 medarbejdere, der arbejder engageret med at skabe og opføre opera på højeste niveau i Aarhus og på turné.

Vi har en størrelse, der kræver stabilitet og hjælpsomhed fra alle, men også giver gode muligheder for en afvekslende hverdag og alsidighed i opgaverne.

Teknisk afdeling består af otte fastansatte og periodevis en række freelancere, der arbejder sammen i Den Jyske Operas produktionslokaler, Søren Frichsvej 38 F i Aarhus. Læs mere om Den Jyske Opera her.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid, og ansættelse sker hurtigst muligt og efter gældende overenskomst med Teknisk Landsforbund for området. Der skal påregnes en del rejseaktivitet og arbejde i aftentimer og weekender i forbindelse med prøver, forestillinger og turné.

Ansøgning

Skriv en kort ansøgning og send den med dit CV og evt. bilag i én samlet pdf til produktionsleder@jyske-opera.dk.

Ansøgningsfrist er 26. juli 2021 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt og afsluttet i uge 32.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Anders Poll på mail apo@jyske-opera.dk eller tlf. 21 22 27 77.