Del

Den Jyske Opera søger to dygtige og engagerede sceneteknikere med forstand på sceneteknik og begejstring for musikteater.

Den Jyske Opera producerer hvert år tre store og et antal mindre operaproduktioner, som turnerer rundt i landet. Vi har værksteder, prøvelokaler og lagre i Aarhus, og teknisk afdeling dækker alle tekniske områder i en operaproduktion.

Arbejdsopgaver

Som scenetekniker er du i samarbejde med operaens andre teknikere ansvarlig for den scenetekniske opbygning, afvikling og vedligeholdelse af operaens produktioner. Når vi producerer nye forestillinger, er der stor brug for tekniske løsninger, som er kreative, holdbare og turnévenlige.

Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:

  • relevant teknisk baggrund/uddannelse inden for teaterområdet eller lign. 
  • erfaring med snoretræk, inddækning, podier, rig-system etc.
  • god forståelse af sikkerhed og evne til at løse komplicerede opgaver.
  • indsigt i teater-mekanik og løsning af opgaver i træ, metal, stof mv.
  • kørekort i min. kategori C og engelsk på rimeligt niveau

Derudover er det meget vigtigt, at du er en udpræget holdspiller med en uformel samarbejdsform, der samtidig arbejder struktureret og kvalitetsorienteret. Du skal være afklaret med at turnere ca. 2 x 2 måneder om året (ca. 50 overnatninger) og være indstillet på fleksible arbejdstider.

Vi tilbyder

En kreativ og spændende arbejdsplads med 60 medarbejdere, der arbejder engageret med at skabe og opføre opera på højeste niveau i Aarhus og på turné. Vi har en størrelse, der kræver stabilitet og hjælpsomhed fra alle, men også giver gode muligheder for en afvekslende hverdag og alsidighed i opgaverne.

Teknisk afdeling består af 8 fastansatte og periodevis en række freelancere, der arbejder sammen i Den Jyske Operas produktionslokaler, Søren Frichsvej 38 F i Aarhus.

Læs mere om Den Jyske Opera her.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er på fuld tid, og ansættelse sker hurtigst muligt og efter gældende overenskomst med Teknisk Landsforbund for området. Der skal påregnes arbejde i aftentimer og weekender i forbindelse med prøver, forestillinger og turné.

Ansøgning

Skriv en kort ansøgning og send den med dit CV og evt. andre bilag i én samlet pdf til job@jyske-opera.dk

Ansøgningsfrist er 26. juli 2021 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt og afsluttet i uge 31. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Anders Poll på mail apo@jyske-opera.dk eller tlf. 21 22 27 77.