Del

For første gang nogensinde forlænger Cirkusrevyen sæsonen ind i efteråret. Cirkusrevyen 2021 er udsolgt hele sommeren, og nu kan publikum opleve Ulf Pilgaard og resten af holdet helt frem til oktober.

Cirkusrevyen 2021 er en succes, og der er rift om billetterne. Flere end 130.000 har sikret sig billet til Ulf Pilgaards finalesæson, der på grund af corona-restriktionerne spilles for færre publikummer til hver forestilling, og hovedpersonen selv er glad for den store opbakning.

”Det er enormt rørende hver aften at stå på scenen igen, både fordi det er så længe siden sidst, men naturligvis også fordi, det er min sidste sæson i Cirkusrevyen. Jeg glæder mig meget over, at jeg nu endelig kan få lov til at sige tak til det publikum, der har fulgt mig gennem årene, og det er dejligt, at endnu flere nu får mulighed for at se årets revy,” udtaler Ulf Pilgaard i en pressemeddelelse.

Cirkusrevyen om efteråret for første gang

For første gang kommer Cirkusrevyen til at spille ind i efteråret. Myndighederne har givet tilladelse til, at Cirkusrevyen kan fortsætte sæsonen efter den normale spilleperiode, selvom Bakken ikke er åben, og det betyder, at sæsonen foreløbigt forlænges til og med søndag den 3. oktober, og det glæder Cirkusrevyens direktør Torben ”Træsko” Pedersen.

”Vi har ventet længe, men nu er vi i gang, og det føles fantastisk. Det er en helt speciel følelse at se publikum i teltet igen, og der er rigtig mange, der gerne vil være med til at give Ulf Pilgaard en flot finale. Derfor er jeg så glad for, at vi nu har fået tilladelsen til at fortsætte spilleperioden ind i efteråret, hvor der efter planen ikke er flere restriktioner tilbage,” fortæller Torben ”Træsko” Pedersen.

LÆS OGSÅ: Cirkusrevyen 2021 – en knaldperlerevy, der fortjener at blive set

Holdet er klar

Holdet på scenen består af Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard, og de kommer til at stå på scenen i teltet rekordhøje 180 gange, når sæsonen er slut til efteråret, men det er det hele værd, fortæller instruktør Lisbet Dahl.

”Det er dejligt endelig at spille Cirkusrevy igen, og det er en fornøjelse at møde det glade og forventningsfulde publikum hver eneste aften. Efter en lang pause er det fantastisk, at vi nu kan mødes og være sammen igen, og jeg glæder mig til at fortsætte Cirkusrevyen helt ind i efteråret,” siger instruktør Lisbet Dahl.

Cirkusrevyen 2021 åbnede dørene for første gang den 6. maj og spiller foreløbigt frem til søndag den 3. oktober.

Læs mere her.

Kilde: Pressemeddelelse