Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Vildskud 2021 – festival for uafhængig scenekunst er i gang

For nittende år i træk indtager scenekunstfestivalen Vildskud København. Publikum kan opleve syv forestillinger, samtalesaloner og workshops.

Vildskud festival for uafhængig scenekunst startede i går og løber frem til den 7. august. Med festivalen kan vækstlaget opleves på seks scener fordelt i hele byen.

Annonce

Vildskud 2021 hylder den scenekunstneriske undergrund, i en tid hvor hyldest i den grad er tiltrængt. Syv forestillinger er der på årets program. Forestillinger om skam, ensomhed, venskaber og dyder. Forestillinger med dans, poesi og musik. Forestillinger der udfordrer, inviterer og omfavner. Vildskud festival inviterer desuden også til samtalesaloner og en workshop.

vildskud 2021 festival louvra
LOUVRA præsenterer Mona Lisa Natten på Vildskud 2021. Pressefoto.

De syv forestillinger på årets festival er skabt af LOUVRA, Hvem har inviteret Odile?, Teater Egotrip, Panta Reje, CON:FRONT COLLECTIVE, Teater Tunge Tasker og JUKS.

Du finder hele programmet for Vildskud 2021 her.

LÆS OGSÅ: Vildskud 2020 – festival for uafhængig scenekunst

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce