Populært lige nu

★★★★☆☆ Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet – råt, scenisk opråb

Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet på Aalborg Teater giver krop til Glenn Bechs manifest i en poetisk, rørende og kompromisløs forestilling forløst af...

The female gaze i horrorformat – interview om Den anden på Sydhavn Teater

Performer Katrine Leth og scenograf Freya Sif Hestnes undersøger kærlighedens komplekse natur i deres horror-inspirerede forestilling DEN ANDEN, der er aktuel på Sydhavn Teater....

Open call – Teater Får302

Deadline: 2. januar 2024
Annoncespot_imgspot_img

Stem på din favorit til Teaterflisen 2021

Nu kan hele landet være med i afstemningen om, hvem af seks nominerede, der skal hædres med Teaterflisen 2021.

En lang og festlig tradition på Frederiksberg er tilbage for 24. år i træk. I dag begynder afstemningen om, hvem der skal modtage Teaterflisen 2021. Hele landet kan være med til at afgøre, hvem af de nominerede, der fortjener at vinde for deres bidrag til uforglemmelige oplever på teaterscener, filmlærred og tv-skærme.

Under coronapandemien har der været langt imellem noget at grine af. Det har inspireret juryen til at indstille nogle af dem, der gennem en årrække har holdt humøret oppe på et stort publikum og samtidig repræsenterer genren satire og komik, der også har bidraget til at gøre Frederiksberg kendt som ’teaterbyen’.

LÆS OGSÅ: Vivienne McKee vinder af Teaterflisen 2020

De nominerede til Teaterflisen 2021

Teaterflisen på Frederiksberg Allé er en årlig prisuddeling, som har til formål at anerkende en skuespiller for en særlig markant kunstnerisk og gennemslagskraftig indsats inden for dansk teater, revy, musikteater samt film- og tv-skuespil.

De seks nominerede til Teaterflisen 2021 er Mick Øgendahl, Søs Egelind, Frank Hvam, Ditte Hansen, Casper Christensen og Mia Lyhne.

Vinderen af Teaterflisen får indgraveret sin karikatur af tegner Jens Hage i en granitflise på Danmarks ”Walk of Fame” på Frederiksberg Allé og modtager desuden 10.000 kroner.

Afstemningen er åbnet, og vinderen afsløres 17. september kl. 15-17 på Frederiksberg Allé 64 (ved Restaurant Promenaden).

Du kan stemme på din favorit her.

Seneste

Nyhedsbrev

Annoncespot_imgspot_img

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Dansk Teater 300 År lukker og slukker

Efter en veloverstået fejring af 300-året for dansk scenekunst i efteråret 2022, kunne Foreningen Dansk Teater 300 År endegyldigt lukke ned i den 22....