Del

Hvor meget kan man nå på 1,5 time? Det får vi svaret på, når Teater Nordkraft i forestillingen Ridley Scott Metoden vil samle og undersøge den store filminstruktørs liv og univers foran publikum på bare 1,5 time.

Emil og Mikkel Rostrup er dansk teaters unge superbrødre. Den ene er instruktør, den anden scenograf – og sammen skaber de forestillinger, som ikke ligner nogen andres. Deres store interesse for rollespil, film og Ridley Scott har fulgt dem hele livet og nu får det rigtig lov til at vise sig på scenen.

En tabers guide til heltemod

Ridley Scott Metoden har endnu ikke noget manuskript. På baggrund af instruktør, scenograf, skuespillere og det tekniske holds spørgsmål om filminstruktøren og hans universer udvikles forestillingen under prøveperioden og på workshops, men rammen er nogenlunde fastlagt fra start: Heltens rejse.

LÆS OGSÅ: ISCENEs interview med teaterleder Minna Johannesson

For filminstruktøren Ridley Scott laver film om smukke, stærke, kloge og modige helte. Men kan et normalt gennemsnitsmenneske selv blive en sådan helt – og i så fald hvordan? Findes der en metode, som kan give et leverpostejsfarvet taberliv den samme klare retning og stærke mening som i Scotts universer? Det er blandt andet det, Ridley Scott Metoden vil undersøge. En tabers guide til heltemod.

Forestillingen spiller på Teater Nordkraft i Aalborg 19. februar – 12. marts 2022. Læs mere her.

Kilde: Pressemeddelelse, Teater Nordkraft