Del

Scenekunstplatformen ST:ART, der er en del af Sydhavn Teater, inviterer scenekunstmiljøets aktører til festivalen Own your frame, hvor du over to aftener i vækstlagets tegn kan blive klogere på, hvordan du “owner” din “frame”.

Own your frame-festivalen er for sceneaktører, freelancere, teatergrupper, scenekunstforeninger og autodidakte. ST:ART har inviteret politikere, scenekunstnere, bestyrelsesmedlemmer, foreningsansatte og fondspersoner, der alle står til rådighed med gode råd og kyndig vejledning i forhold til rammerne omkring scenekunsten.

Sammen skal deltagerne på festivalen undersøge scenekunstmiljøets rammer ud fra en række spørgsmål, som blandt andet kan være: Hvorfor lave stedspecifik scenekunst, hvis man ikke har råd? Hvor kan man gøre det henne? Hvordan organiserer man sig overhovedet?

LYT OGSÅ: ISCENEs podcast om ST:ART-projektet TECH x KORPUS

Workshops og debatter

Programmet for Own your frame-festivalen er endnu ikke offentliggjort, men det kommer til at byde på en række workshops og netværksmøder. Lørdag aften kan man fx se en visning af scenekunstner og danser Linh Les performance Corona Cave Chandelier.

Corona Cave Chandelier er skabt under første nedlukning under Corona-pandemien. Her undersøgte Linh Le, hvordan det er at være i isolation og hvordan man gennem drømme og fantasier kan holde sig selv i live.

Dette værk udvikler Linh Le på og kalder det nu for Cancer Cave Chandelier, som undersøger hvordan man kan skabe drømme og fantasier for at holde en anden i live. Linh Le dedikerer værket til sin forlovede, som nu gennemgår kemoterapi. 

Festivalen Own your frame afholdes 10. – 11. december på P44.

Læs mere om ST:ART her.