Populært lige nu

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...

HamletScenen søger produktionsansvarlig

Ansøgningsfrist: 28. april 2024.
Annoncespot_imgspot_img

Own your frame – ny workshopbaseret festival i Sydhavnen

Scenekunstplatformen ST:ART, der er en del af Sydhavn Teater, inviterer scenekunstmiljøets aktører til festivalen Own your frame, hvor du over to aftener i vækstlagets tegn kan blive klogere på, hvordan du “owner” din “frame”.

Own your frame-festivalen er for sceneaktører, freelancere, teatergrupper, scenekunstforeninger og autodidakte. ST:ART har inviteret politikere, scenekunstnere, bestyrelsesmedlemmer, foreningsansatte og fondspersoner, der alle står til rådighed med gode råd og kyndig vejledning i forhold til rammerne omkring scenekunsten.

Sammen skal deltagerne på festivalen undersøge scenekunstmiljøets rammer ud fra en række spørgsmål, som blandt andet kan være: Hvorfor lave stedspecifik scenekunst, hvis man ikke har råd? Hvor kan man gøre det henne? Hvordan organiserer man sig overhovedet?

LYT OGSÅ: ISCENEs podcast om ST:ART-projektet TECH x KORPUS

Workshops og debatter

Programmet for Own your frame-festivalen er endnu ikke offentliggjort, men det kommer til at byde på en række workshops og netværksmøder. Lørdag aften kan man fx se en visning af scenekunstner og danser Linh Les performance Corona Cave Chandelier.

Corona Cave Chandelier er skabt under første nedlukning under Corona-pandemien. Her undersøgte Linh Le, hvordan det er at være i isolation og hvordan man gennem drømme og fantasier kan holde sig selv i live.

Dette værk udvikler Linh Le på og kalder det nu for Cancer Cave Chandelier, som undersøger hvordan man kan skabe drømme og fantasier for at holde en anden i live. Linh Le dedikerer værket til sin forlovede, som nu gennemgår kemoterapi. 

Festivalen Own your frame afholdes 10. – 11. december på P44.

Læs mere om ST:ART her.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Scenekunstens Årsmøde 2024 sætter fokus på fremtidens scenekunst

Mandag den 3. juni afholdes Scenekunstens Årsmøde som en del af programmet for CPH Stage 2024. I år er temaet Scenekunstens fremtid og mødet...