Populært lige nu

ISCENE LIVE på Scenekunstens Årsmøde – det sætter vi fokus på

Når Scenekunstens Årsmøde afholdes i Skuespilhuset mandag den 3. juni 2024 er det under det overordnede tema Scenekunstens Fremtid. ISCENE LIVE har tilrettelagt talks,...

Open call: In process – Udover konventionerne

Ansøgningsfrist d. 7. juni kl. 13:00
Annoncespot_imgspot_img

Own your frame – ny workshopbaseret festival i Sydhavnen

Scenekunstplatformen ST:ART, der er en del af Sydhavn Teater, inviterer scenekunstmiljøets aktører til festivalen Own your frame, hvor du over to aftener i vækstlagets tegn kan blive klogere på, hvordan du “owner” din “frame”.

Own your frame-festivalen er for sceneaktører, freelancere, teatergrupper, scenekunstforeninger og autodidakte. ST:ART har inviteret politikere, scenekunstnere, bestyrelsesmedlemmer, foreningsansatte og fondspersoner, der alle står til rådighed med gode råd og kyndig vejledning i forhold til rammerne omkring scenekunsten.

Sammen skal deltagerne på festivalen undersøge scenekunstmiljøets rammer ud fra en række spørgsmål, som blandt andet kan være: Hvorfor lave stedspecifik scenekunst, hvis man ikke har råd? Hvor kan man gøre det henne? Hvordan organiserer man sig overhovedet?

LYT OGSÅ: ISCENEs podcast om ST:ART-projektet TECH x KORPUS

Workshops og debatter

Programmet for Own your frame-festivalen er endnu ikke offentliggjort, men det kommer til at byde på en række workshops og netværksmøder. Lørdag aften kan man fx se en visning af scenekunstner og danser Linh Les performance Corona Cave Chandelier.

Corona Cave Chandelier er skabt under første nedlukning under Corona-pandemien. Her undersøgte Linh Le, hvordan det er at være i isolation og hvordan man gennem drømme og fantasier kan holde sig selv i live.

Dette værk udvikler Linh Le på og kalder det nu for Cancer Cave Chandelier, som undersøger hvordan man kan skabe drømme og fantasier for at holde en anden i live. Linh Le dedikerer værket til sin forlovede, som nu gennemgår kemoterapi. 

Festivalen Own your frame afholdes 10. – 11. december på P44.

Læs mere om ST:ART her.

Seneste

Afonso Coelho modtager Ole Nørlyngs Talentpris

Ole Nørlyngs Talentpris tildeles en ung danser mellem 16 og...

Open call: In process – Udover konventionerne

Ansøgningsfrist d. 7. juni kl. 13:00

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Afonso Coelho modtager Ole Nørlyngs Talentpris

Ole Nørlyngs Talentpris tildeles en ung danser mellem 16 og...

Open call: In process – Udover konventionerne

Ansøgningsfrist d. 7. juni kl. 13:00

Holstebro Dansekompagni modtager donation til at styrke dansen lokalt

Holstebro Dansekompagni modtager en stor donation på 1,2 millioner...
Annonce
Annonce

Afonso Coelho modtager Ole Nørlyngs Talentpris

Ole Nørlyngs Talentpris tildeles en ung danser mellem 16 og 25 år, som har vist en imponerende teknisk kunnen, har en markant personlighed og et...

Open call: In process – Udover konventionerne

Ansøgningsfrist d. 7. juni kl. 13:00