Populært lige nu

Annoncespot_imgspot_img

Samovar Circles – internationalt samarbejde post-corona

Samovar Circles er et baltisk-nordisk tænketankprojekt, der på tværs af landegrænser udveksler erfaringer og ideer om udfordringer og muligheder for scenekunsten efter corona. På fredag afholder projektet åbent webinar.

Samovar Circles er sat i verden for at støtte interessenter på tværs af det frie scenekunstfelt. Det skal styrke relationer og samarbejde og afsøge, hvordan man organiserer nye støttestrukturer for fremtiden. Samovar Circles arrangerer 22 events i løbet af 2021-22. Det vil være både brainstormmøder, workshops og seminarer. Nogle events vil være live, andre online.

Annonce

På fredag d. 3. december er det muligt at deltage i Samovar Circles-webinaret Fremtiden for internationalt samarbejde kl. kl. 9-11 (dansk tid). På webinaret vil kunstner Thom Monckton fra Kallo Collective, agent Wolfgang Hoffmann fra Aurora Nova og producer Bětka Hocková fra Jatka78 diskutere emnet i lyset af klimakrisen og pandemiens påvirkning af vilkårene.

Webinaret afholdes på zoom og faciliteres af Lotta Nevalainen fra CircusInfo Finland. Tilmelding senest 2. december kl. 13.00.

Kilde: CirkusInfo Finland

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annoncespot_img