Del

Vil du være med til at udvikle og afvikle events på Danmarks største teaterfestival? Har du relevant erfaring med events, og brænder du for den gode kulturoplevelse? Så er du måske CPH Stages nye eventkoordinator.

CPH STAGE finder sted hvert år i starten af juni i København og på Frederiksberg.

Festivalen fandt sted første gang i 2013 og samler i dag teater og scenekunst fra hele landet samt udlandet. Udover de deltagende teatre samarbejder CPH STAGE med en lang række andre aktører på kulturområdet. Vi samler hvert år over 20.000 gæster, når det bedste af dansk scenekunst folder sig ud på mere end 50 venues. Festivalen arbejder for at udvikle dansk scenekunst og bringe kunstformen ud til et bredt publikum.

Om stillingen

CPH STAGE afholder omkring 20 events hvert år, primært i festivalperioden, der i år ligger fra 2.-11. juni 2022. Arrangementerne udvikles og afvikles ofte i samarbejde med de københavnske teatre og andre samarbejdspartnere.

I stillingen vil du have ansvar for at koordinere og praktisk at gennemføre events som åbning, lancering, talks, seminarer, mindre koncerter mm.

Arbejdsopgaver

Eventkoordinatorens arbejdsopgaver består primært af:

  • Ansvar for i samarbejde med kommunikationsansvarlige og festivalproducent at udvikle events til publikum og branche.
  • Ansvar for koordinering og praktisk afvikling af festivalens events.
  • Ansvar for koordinering af samarbejder med teatre, catering, teknik, mm.

Kvalifikationer

For at kunne komme i betragtning til stillingen lægges der vægt på at:

  • Du har erfaring med udvikling og afvikling af events af høj kvalitet.
  • Du har kendskab til kunst- og kulturbranchen.
  • Du er yderst servicemindet.
  • Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk.
  • Du evner at samarbejde både internt i institutionen og eksternt med andre aktører.

Eventkoordinatoren er festivalens bindeled til teatre og andre samarbejdspartnere, og stillingen kræver derfor gode menneskelige egenskaber. Stillingen kræver desuden, at du kan arbejde under pres, med skarpe deadlines og ofte med mange projekter samtidig. Du skal være indstillet på fleksible arbejdstider – også aften og weekender i festivalperioden.

Ansættelsesvilkår

Du vil indgå i et tæt samarbejde med både festivalproducenten og den kommunikationsansvarlige på festivalen. Eventkoordinatoren refererer til festivalproducenten på festivalen. Stillingen er en projektansættelse. Det er en deltidsstilling fra primo marts til og med festivalens afslutning med en samlet ansættelse på ca. 2,5 måned.

Ansøgning

Send os en ansøgning samt dit CV senest d. 1. februar 2022 kl. 12:00.
Ansøgningen sendes til festivalproducent Sarah Sarina Rommedahl, via sarah@cphstage.com, skriv ”Eventkoordinator” i emnefeltet.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte festivalproducent Sarah Sarina Rommedahl på sarah@cphstage.com eller telefon 22376047.

Du kan læse mere om CPH STAGE her.

CPH STAGE opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.