Populært lige nu

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...

HamletScenen søger produktionsansvarlig

Ansøgningsfrist: 28. april 2024.
Annoncespot_imgspot_img

Jeppe Bo Rasmussen bliver chef for public affairs og kommunikation på kunstområdet hos Bikubenfonden

Jeppe Bo Rasmussen indtager den 1. maj en nyoprettet stilling som chef for public affairs og kommunikation i Bikubenfonden. Dermed bliver han ansvarlig for at kommunikere fondens indsatser på kunstområdet – herunder at stimulere den politiske samtale om scene- og billedkunsten.

36-årige Jeppe Bo Rasmussen kommer fra en stilling som politisk seniorrådgiver i Dansk Teater og Dansk Kulturliv. Han har tidligere arbejdet som politisk rådgiver i Oxfam IBIS og som presserådgiver og chefkonsulent i Dansk Industri.

Jeppe Bo Rasmussen bliver ansvarlig for at kommunikere og rådgive omkring Bikubenfondens indsatser på kunstområdet. Desuden skal han bruge sin erfaring fra scenekunstbranchen og de politiske organisationer til at styrke fondens public affairs arbejde – i tæt samarbejde med direktør Mette Marcus, der er glad for at kunne byde ham velkommen:

”Jeppe er en erfaren politisk rådgiver med aktuel viden om kunstområdet. Vi har en klar ambition om, at samtalerne om kunstens betydning skal fylde mere i både offentligheden og blandt beslutningstagere. Det kræver, at vi tænker nyt og arbejder i stærke partnerskaber på tværs, så der skabes bedre dialog, mere vidensdeling og bevidste og engagerede politiske beslutninger. Den forandring kan Jeppe bidrage til.”

Bikubenfonden arbejder med at skabe nye muligheder for aktuel scene- og billedkunst og har en strategisk tilgang, hvor nye idéer, strukturer og arbejdsformer prøves af. De senere år er fonden begyndt at arbejde som udviklingspartner og rådgiver, og den rolle styrkes nu yderligere med ansættelsen af Jeppe Bo Rasmussen. I sit arbejde vil han have særligt fokus på strategi, politiske relationer, medieindsatser, kommunikationsrådgivning og formidling.

Kilde: Pressemeddelelse, Bikubenfonden

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Scenekunstens Årsmøde 2024 sætter fokus på fremtidens scenekunst

Mandag den 3. juni afholdes Scenekunstens Årsmøde som en del af programmet for CPH Stage 2024. I år er temaet Scenekunstens fremtid og mødet...