Del

Aarhus Teater forlænger samarbejdet med teaterdirektør Trine Holm Thomsen med yderligere fire år.

Trine Holm Thomsen fortsætter som teaterdirektør på Aarhus Teater i en periode gældende fra den 1. juli 2023 til 30. juni 2027. Det skriver teatret i dag i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Hæder til teaterdirektør

“Det går godt for Aarhus Teater. Vores repertoire og kunstneriske niveau er alment anerkendt og lovprist. Efter en trist og til tider frustrerende corona-periode, kommer vores publikum stille og roligt tilbage og begejstres og underholdes af vores eminente ensemble,” konstaterer en tilfreds bestyrelsesformand Kim Nøhr Skibsted.

“Det har været vigtigt for bestyrelsen at fastholde det høje og alsidige kunstneriske niveau de kommende år, og derfor er det en stor glæde at kunne forlænge det gode samarbejde med Trine Holm Thomsen som vores teaterdirektør. Hun har siden sin ansættelse i 2015 løftet niveauet yderligere, og hun formår til stadighed at tilføre teatret fornyelse til gavn for publikum, medarbejdere og omverden. Vi har været ekstremt glade og tilfredse med hendes indsats og glæder os til det fortsatte samarbejde,” siger Kim Nøhr Skibsted.

LÆS OGSÅ: ”Jeg er ikke interesseret i at lave forestillinger, som ikke har en absolut relevans”

Kilde: Aarhus Teater