Del

Den nye gadeteaterfestival Hav det sjovt med forestillinger med havkoncept gæster i år havneområderne i Aalborg, Esbjerg og Aabenraa.

Ferien er startet for mange, og hvis ferien går til Hals/Aalborg, Esbjerg eller Aabenraa er der mulighed for at opleve den nye gadeteaterfestival Hav det sjovt. De præsenterer fire internationale gadeteatergrupper, der alle spiller forestillinger, der har fokus på havet.

Spanske Always Drinking Marching Band kommer med syv søstærke pirater, og optræder med fest, dans og vilde sørøverviser med kraftfuld og usædvanlig lyd fra de syv verdenshave i Gaderne er vores. Danske Maria Rieck er Havfruen Havdis i en inddragende forestilling om havets skatte og eventyrlige fortællinger fra havets bund.

Hav det sjovt
Skipper Skræk & Olivia, en forestilling på Hav det sjovt. Foto Hav det sjovt.

Spansk/japanske Centre Titelles Lleida kommer med KUJIRA, et spektakulært optog med origami-hval sætter fokus på klimakrisen, mens engelsk/schweiziske Banjocircus serverer Skipper Skræk & Olivia i et show for alle med spinat, livemusik, jonglering, ethjulet cykel, akrobatik, balancegang, lasso og fascinerende kropskomik.

Læs mere her.

Kilde: Pressemateriale Hav det sjovt

Spilledage:

7. juli kl. 12-16.10 på Hals Havn i Aalborg Kommune

8.-9. juli kl. 13.30-16.40 på Esbjerg Havn

10. juli kl. 12-15.40 på Sønderstrand i Aabenraa