Populært lige nu

Læs anmeldelser af forestillinger, du kan opleve på KLAP Festival i Esbjerg

KLAP - Teaterfestival for små og store, der før hed Aprilfestival, afholdes i år i Esbjerg. Festivalen afvikles 14.-21. april. Årets program byder på...

De glemte kroppe i moderne dans

Foreningen for integreret moderne dans har 10-års-jubilæum og inviterer i den anledning til Festivalen PÅ TVÆRS den 12.-14. april. Kunstnerisk leder Janne Weidinger Kristensen...

★★★★★☆ Aarhus Revyen 2024 – ung, blæret musikalsk revy har karakter

Aarhus Revyen, Hermans, Tivoli Friheden
Annoncespot_imgspot_img

Vildskud Festival løber af stablen for tyvende gang med upcoming scenekunst på TEATERhuset

Fra 2. – 6. august 2022 indtager Vildskud Festival for uafhængig scenekunst København med fire scener fordelt i hele byen. For tyvende år i træk hylder Vildskud den scenekunstneriske kreativitet i en tid, hvor hyldest i den grad er tiltrængt. 

Årets forestillinger

Astrid og Lotte præsenterer What Fires Together Wires Together. Med udgangspunkt i psykologen Donald Hebbs teori fra 1949; “What fires together wires together”, tages du med ud i spændingsfeltet mellem dans/bevægelse og naturvidenskab. 

Teater Mannequin præsenterer Vild Med MigVelkommen til et univers i kærlighedens navn. Vi inviterer dig ind i en intim, musikalsk og glimtende undersøgelse af selvbilleder, kærlighed og higen efter at blive set, hørt og rørt.

WHERE IS THE RABBITHOLE præsenterer RE-BIRTH. To erfarne genfødselsguider vil tage dig med på rejsen i dybet og remodulere dit DNA i en sanselig oplevelse.

Kopfkino præsenterer GO GO YO-YOKU. Tre unge mennesker, som bor sammen i en treværelses lejlighed, skammer sig på hver deres måde over at være et menneske i proces. De forsøger desperat at finde sig selv, men når sandheden føles skamfuld, er det lettere at ty til den hvide løgn.

Vildskud Festival
SPRÆNG danseteater præsenterer Det levende rum på Vildskud Festival 2022. Pressefoto.

SPRÆNG danseteater præsenterer Det levende rum. Sat uden for samfundet opdager de, at de er overladt til dem selv, at der ingen begrænsninger og konsekvenser er, ved at følge deres menneskelige drifter. Sproget forsvinder, og fysikken tager over. Velkommen til den store driftsfest.

KILL YOUR DARLINGS præsenterer Mand Ligger Som Man Har Redt. Hierarki, skyld, tabu, magt og maskulinitet bliver sat på en spids i et rum, hvor alt er velkomment. Både de sarte og følsomme momenter, samt vold, druk og alt derimellem.

Junos Disciple præsenterer Frygten For Ikke At Leve. Kan vi leve et helt liv, og aldrig blive bange? Kan vi give afkald på frygten, uden at give afkald på os selv? Hvor smal er linjen mellem drøm og mareridt? I et drømmeunivers bliver mennesket undersøgt uden frygt.

Vildskud Festival
KILL YOUR DARLINGS præsenterer Mand Ligger Som Man Har Redt på Vildskud Festival 2022. Pressemateriale.

Der er mere

Vildskud Festival inviterer i år til åbningsceremoni tirsdag d. 2. august kl. 16:00 på TEATERhuset med fejring af vækstlaget og festivalen for at belyse de sårbare emner, ny dansk dramatik og fremtidens teater – samt lidt godt til ganen. 

Vækstlaget er fremtiden og har meget på hjerte. Lad os fejre at det nu løber af stablen for tyvende gang! 

Se program og spillesteder for Vildskud Festival her.

Seneste

Silas Holst stopper som professionel danser

Silas Holst har snart danset for sidste gang på...

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Silas Holst stopper som professionel danser

Silas Holst har snart danset for sidste gang på...

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i...

Flere unge går i Det Kongelige Teater – interview med Kasper Holten

Den seneste årsrapport fra Det Kongelige Teater viser både...
Annonce
Annonce

Silas Holst stopper som professionel danser

Silas Holst har snart danset for sidste gang på de skrå brædder, hvor han ikke længere skal have de store danseroller i musicals. Det...

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...