Populært lige nu

Annoncespot_imgspot_img

Statens Kunstfond har uddelt 87,8 mio. til scenekunst for børn, unge og voksne

Statens Kunstfond har nu uddelt midler til 88 projekter på 26 teatre. Der har i år været særligt fokus på at støtte flerårige projekter, fordi det giver mulighed for at få mere kunst ud af pengene, og at forestillingerne kan løbe en længere periode.

”Vi har i udvalget besluttet at arbejde med en strategi om langsigtet tænkning, når vi uddeler penge. Det gør vi helt konkret, fordi vi mener, at vi får mere og bedre kunst for pengene. Vi giver ikke blot teatrene mulighed for fordybelse og tid og overskud til at udvikle på kunsten, så der opstår endnu bedre tilbud om scenekunst til publikum. Det giver også bedre muligheder for at tilbyde flere egne i landet de bedste teateroplevelser. Derfor har vi valgt at give flerårig støtte til 26 teatre. Et udpluk er Fix&Foxy, Teater Blik og HIMHERANDIT,” siger udvalgsleder for Projektstøtteudvalget for Scenekunst, Gitta Malling.

Annonce

Udvalget har i alt uddelt 87,8 mio. kr. fordelt på flere sæsoner til 88 projekter. Der var 266 ansøgninger i alt.

Projektstøtteudvalget for Scenekunst består af Gitta Malling, Gry Worre Hallberg, Trine Wisbech, David Price og Carsten Wittrock.

Se alle tildelinger her.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce