Populært lige nu

Annoncespot_imgspot_img

Open call: IN PROCESS – RYTMISK DANS 

Med dette open call inviterer HAUT i samarbejde med danser og koreograf Marie Kaae Schmidt danskbaserede dansere og koreografer, som arbejder med et eller flere tekniske sprog inden for de rytmiske dansegenrer, til at søge om en uges residency. 

Residenciet giver kunstnerne tid til at udvikle deres eget koreografiske udtryk, samt tid til at være i en undersøgende proces i stedet for at producere færdigt materiale.

Annonce

I løbet af ugen tilbydes der kunstnerisk sparring med kuratorerne i forbindelse med et studio visit. Derudover vil viden om fundraising og budgetlægning være tilgængelig, med henblik på at styrke muligheden for at forankre sin kunstneriske praksis i scenekunstmiljøet. 

I kurateringen af IN PROCESS – RYTMISK DANS lægges der vægt på udvikling af metoder og koreografiske tilgange, der ligevægtigt prioriterer improvisation og freestyle, samt koreograferede fraser. Der prioriteres koreografer og dansere specialiserede i specifikke historisk forankrede dansetraditioner, som har interesse i at udvikle scenekunstneriske formater, der fx inkluderer trin og bevægelseskoordinering, koreografisk formationsarbejde, improvisation, præcision, personlig stil og et stærkt udtryk. 

Residenciet afsluttes med en worksharing, der er åben for publikum. Formatet kan antage forskellige former, men består altid af et indblik i den kunstneriske proces og en efterfølgende modereret samtale med publikum. Samtalen tager udgangspunkt i, hvad kunstnerne har behov for at få publikums feedback på. 

Ansøgningsfristen er den 29. februar 2024.

Læs hvordan du ansøger i den fulde open call-beskrivelse her.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annoncespot_img