Populært lige nu

Her er de otte nominerede skuespillere til Teaterflisen 2024

Nu kan hele landet igen være med til at afgøre, hvilken kendt skuespiller, der i år skal have sin bronzekarikatur støbt ned i en...

Bud på ny scenekunstreform: Seks indsatsområder skal bringe scenekunsten ind i fremtiden 

Dansk Teater fremlagde mandag deres forslag til en eventuelt kommende scenekunstreform, da Scenekunstens Årsmøde løb af stablen i Skuespilhuset under CPH STAGE.  Dansk Teater har...
Annoncespot_imgspot_img

Vil du i praktik hos ISCENE?

Kunne du tænke dig at få et indblik i, hvordan man driver et nichemedie om scenekunst? Vil du gerne lære at vinkle nyheder, opsætte artikler til web eller skrive guides til scenekunstneriske oplevelser?

På ISCENE søger vi en praktikant, der har mod på at være en del af vores lille redaktion nogle timer om ugen. Vi har intet kontor, så du skal primært sidde hjemme, men du kan deltage i vores ugentlige, online redaktionsmøder og desuden have mindst et fysisk møde med redaktionssekretæren hver uge i Aarhus.

Opgaverne under praktikken afhænger af den enkeltes kompetencer, men det kan fx være

  • lægge nyheder på ISCENE.dk
  • skrive korte, aktuelle guides til fx festivaler, børneteater, vandreteater e.l.
  • stå for ISCENEs publikumspris
  • salgs- og/eller markedsføringskampagner 
  • skrive en eller flere artikler til ISCENE.dk
  • arbejde på nye formater til specifikke målgrupper

Om dig

Vi forestiller os, at du er studerende i Aarhus-området. Det kunne være dramaturgi, kommunikation eller et andet humanistisk fag. Du skal kunne skrive fejlfrit dansk, og har du viden om og interesse for teater, er det en stor fordel. 

Som udgangspunkt er praktikken 10 timer ugentligt fordelt efter aftale, men vi er fleksible, hvis den rette kandidat ønsker færre eller flere timer. Praktikken er ulønnet, så der skal være plads til, at du kan passe dit studie ved siden af dine opgaver for os.

Du skal kunne tage ansvar og arbejde selvstændigt, da vi hver især sidder hjemme og arbejder. Til gengæld tilbyder vi, at du bliver en del af en lille, engageret redaktion, hvor vi altid er åbne for nye ideer, og hvor vi afsætter tid til at give dig konstruktiv feedback på de opgaver, du løser. 

Det er vores ønske, at praktikanten skal erhverve sig konkret viden om både de journalistiske og de mere administrative opgaver, der findes på et nichemedie.

Sådan søger du

Send en ansøgning til os på info@iscene.dk. Skriv kort om dig selv, din uddannelse og din interesse for teater. Har du tidligere skrevet artikler, anmeldelser eller lignende, er du velkommen til at sende et eksempel med.

Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål, så kontakt Trine Wøldiche på trine@iscene.dk

Om ISCENE

ISCENE er et uafhængigt og upartisk medie. Et landsdækkende, webbaseret nyhedsmedie om scenekunsten. Med faglig dybde, legende engagement og nyhedsjournalistisk vinkling er det vores ambition at give kant og synlighed til scenekunsten i hele Danmark. Vores mål er at bringe scenekunsten tættere på brugerne og give inspiration til at opsøge scenekunsten. 

Den faste redaktion består af chefredaktør Rie Hammer, kritik- og debatredaktør Anne Liisberg og redaktionssekretær Trine Wøldiche.

Seneste

Vinderne af Årets Reumert 2024: Få det fulde overblik

For fjerde år i træk blev Årets Reumert-priser torsdag...

Teater Fluks i nyt samarbejde om hjemstavnspoesi

Syv kommuner, syv unikke vandreforestillinger, et stort tværkommunalt samarbejde...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Vinderne af Årets Reumert 2024: Få det fulde overblik

For fjerde år i træk blev Årets Reumert-priser torsdag...

Teater Fluks i nyt samarbejde om hjemstavnspoesi

Syv kommuner, syv unikke vandreforestillinger, et stort tværkommunalt samarbejde...

Dukkeværkstedets magiske univers

Interview med dukkemager Amanda Axelsen Sigaard

Cikaros i Tid i rum – interview med Signe Løve Anderskov

Der mangler ikke kun scener, men også prøvelokaler til...
Annonce
Annonce

Vinderne af Årets Reumert 2024: Få det fulde overblik

For fjerde år i træk blev Årets Reumert-priser torsdag aften uddelt i ODEON i Odense. Uden hensyntagen til køn blev årets stærkeste scenekunstpræstationer hyldet. Det...

To scenekunstnere blandt de nominerede til Kulturministeriets ligestillingspris- og diversitetspris

Der er i alt 12 nominerede til årets Bodil Koch pris, som er Kulturministeriets ligestillings- og diversitetspris. Blandt årets nominerede er skuespiller Marie-Lydie Nokouda og...

Teater Fluks i nyt samarbejde om hjemstavnspoesi

Syv kommuner, syv unikke vandreforestillinger, et stort tværkommunalt samarbejde og samarbejde med lokale kunstnere, inddragelse af lokale unge og en meget stor mængde hjemstavnspoesi...