Populært lige nu

★★★★☆☆ Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet – råt, scenisk opråb

Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet på Aalborg Teater giver krop til Glenn Bechs manifest i en poetisk, rørende og kompromisløs forestilling forløst af...

The female gaze i horrorformat – interview om Den anden på Sydhavn Teater

Performer Katrine Leth og scenograf Freya Sif Hestnes undersøger kærlighedens komplekse natur i deres horror-inspirerede forestilling DEN ANDEN, der er aktuel på Sydhavn Teater....

Open call – Teater Får302

Deadline: 2. januar 2024
Annoncespot_imgspot_img

Phie Ambo er ny bestyrelsesleder for Statens Kunstfond

Kulturminister Joy Mogensen har netop udpeget Phie Ambo til ny bestyrelsesleder i Statens Kunstfond. Emil de Waal er udpeget som udvalgsleder for Projektstøtteudvalget for Musik.

Kulturminister Joy Mogensen har nu udpeget nye ledere af henholdsvis Statens Kunstfonds bestyrelse og Projektstøtteudvalget for Musik som følge af Michael Bojesens fratrædelse.

Frem til 31. december

Ny bestyrelsesleder for Statens Kunstfond er Phie Ambo, som er tidligere vicebestyrelsesleder og fortsat leder af Legatudvalget for Film.

”Jeg vil gerne sige tusind tak til kulturminister Joy Mogensen for at udnævne mig til bestyrelsesleder for Statens Kunstfond. Jeg glæder mig meget til at fortsætte det vigtige arbejde, som Kunstfonden står for med at udbrede kunsten til alle i hele Danmark. Vi har i år sat et arbejde i gang med bæredygtighed i kunsten. Det er et emne, der optager mange aktører inden for kunstverdenen, og det er et privilegie at få lov til at være med i denne positive udvikling, der kommer til at præge arbejdet med kunsten i de kommende år,” udtaler Phie Ambo i en pressemeddelelse.

Kulturministeren har desuden udpeget Emil de Waal som udvalgsleder for Projektstøtteudvalget for Musik, som han også var udvalgsmedlem i før.

De to udpegninger gælder frem til den 31. december 2021, hvor beskikkelsesperioden for alle medlemmer af Kunstfondens projektstøtteudvalg udløber.

Seneste

Nyhedsbrev

Annoncespot_imgspot_img

Udforsk videre

Østre Gasværk Teater introducerer sit eget Musikteaterlandshold

I sine bestræbelser på at skabe det bedste og...

Teaterseminar 2023 – scenekunstens Hjallerup Marked i fin form

Midt i november mødtes Danmarks Teaterforeninger med teaterproducenter og...
Annonce
Annonce