Del

Gennem hele ugen har Teaterhuset afholdt en række events med fokus på udvikling af scenekunsten. Weekendens afslutning på programmet byder på talks og netværk.

Uge 48 på Teaterhuset har budt på forskellige events, talks og liv i huset. Ønsket med ugen er, at Teaterhusets medlemmer, branchen og øvrige interesserede kan mødes og dele deres nysgerrighed for scenekunsten, debattere de problematikker, den står overfor, og lære Teaterhuset og dets muligheder bedre at kende.

Lørdagens talks

Ugens program afsluttes lørdag den 4. december, hvor besøgende kan høre to debatter om henholdsvis ungdomsplatforme og scenekunstneriske uddannelser.

I den første debat Ungdom skal samtalen handle om teatrenes udfordring med at varetage og udvikle deres ungdomsplatforme. Hvordan kan man som ung få lov til at skabe sin egen kunst, uden at blive underlagt teatrets profil? Er teater lavet af unge med unge på scenen vejen frem til at tiltrække det unge publikum? Og hvordan fastholder og kommunikerer man med et ungt publikum?

Dagens anden talk Vejen frem i branchen sætter fokus på de scenekunstneriske uddannelsesmuligheder, uddannelsesmiljøet og skolernes funktion i branchen. Hvordan kommer man frem i branchen uden om skolerne? Kan samarbejderne mellem uddannelsesmiljøet og branchen forbedres? Hvordan kan flere nyuddannede få job i branchen?  

Se hele programmet her.

Kilde: Teaterhuset