Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Dansefestivalen In Motion har seks helt nye balletkoreografier på programmet

I næste uge løber den tre dage lange dansefestival In Motion af stablen i Tivoli. I løbet af festivalen kan du opleve seks helt nye balletkoreografier fremført af dansere fra Den kgl. Ballet, Tivoli Balletteater og Dansk Danseteater, hvor sidstnævnte også fremfører en gæsteoptræden i forlystelseshaven. 

Festivalen In Motion bliver danset i gang onsdag den 10. august kl. 17.30 med pantomime-klassikeren Harlekin fristet af Gratierne på Pantomimeteatret og slutter lørdag 13. august kl. 21.00 med den moderne ballet The Hollow Men fremført af Dansk Danseteater.

Annonce

Kropskunst på Pantomimeteatret

Danseinteresserede gæster kan se frem til levende kropskunst, når dansere i særklasse byder velkommen på det påfugleklædte Pantomimeteater. I løbet af festivalens tre dage står programmet på pantomime, moderne og klassisk ballet, hvor seks af balletforestillingerne er dugfriske.

in motion dansefestival tivoli
Pantomimeteatret i Tivoli. Foto: Lasse Salling

In Motion er en dansefestival, der hylder følelser, nærvær og bevægelse, men også nyskabelse. I år har vi et stærkt program med nogle dygtige dansere, som danser seks splinternye koreografier fra Copenhagen Made i anledning af festivalen, og det ser jeg særligt frem til. Jeg er også stolt af at kunne præsentere Dansk Danseteater på pantomime-scenen igen, og så glæder jeg mig til at opleve den unikke stemning, der opstår i mødet mellem danserne og publikum,” siger Peter Bo Bendixen, Tivolis balletchef.

”Vi glæder os meget til at bringe Dansk Danseteater tilbage til Tivoli og optræde på den ikoniske scene i Pantomimeteatret. I år er det en fornøjelse for os at opføre forestillingen The Hollow Men af den norske koreograf Ina Christel Johannessen. Vi glæder os og håber at kunne give publikum en fantastisk oplevelse,” udtaler Dansk Danseteater siger om forestillingen i Tivoli.

Se hele programmet for In Motion her.

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...