Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Folmer Gry Kristensen takker af

Med Teater Hund & co’s sidste visning af forestillingen Tab og vind på Krudttønden i København i begyndelsen af april 2023, takker Folmer Gry Kristensen af efter 44 år i børne- og ungdomsteaterbranchen som freelance skuespiller og instruktør. 

Folmer startede hos Kaskadeteatret i 1979 og har gennem årene optrådt hos bl.a. Teatret v. Hans Rønne, Teater Rio Rose, Teatret Svalegangen, Det Kongelige Teater, Teatret Møllen, Holbæk Teater, Åben Dans, Teater Patrasket, Det Lille Teater og Teater Hund & co., ligesom han har instrueret adskillige forestillinger, senest Fjender med Dansk Rakkerpak.  

Annonce

Gennem sit arbejde har Folmer altid lagt vægt på det fysiske og non-verbale teater, som det tydeligst kommer til udtryk i den gadeteater- og cirkustradition han oprindelig kommer fra. 

Folmer Gry Kristensen fortsætter dog med at spille for voksne. Sammen med sin kone, Gitte Gry Ballesheim har han for nylig gæstet Warzawa med Teater Grys ordløse forestilling Bare vent.

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...