Populært lige nu

★★★★★☆ Farvel – farvemættet teaterkoncert med kraft og kram

Nørregaards Teater og BaggårdTeatret

Ny undersøgelse dokumenterer, at teateroplevelser fremmer trivsel blandt børn og unge 

Børn og unge kan få bedre trivsel gennem teateroplevelser. Det dokumenteres i en ny undersøgelse, som Teatercentrum og Sjællands Teater har lavet i samarbejde...
Annonce

Cirkusvognen 2024 – udendørs festival for børn og forældre

Børnekulturhuset Sokkelundlille sender igen i august Cirkusvognen ud på tur på Bispebjerg i København med en blanding af nycirkus, værksteder, musik og Marionetteatret fra Kongens Have for børn og forældre.

Annonce

Cirkusvognen er en rullende festival for børn og deres voksne proppet med kunst og kultur-oplevelser, teater, cirkus, dukketeater, koncerter og værksteder. Cirkusvognen holder på fire forskellige pladser på Bispebjerg. Først på Utterslev Torv i uge 31, derefter på Smedetoften i uge 32, pladsen ved Lundehus Kirke i uge 33 og til sidst af på Hulgårds Plads i uge 34.

Cirkusvognen 2024
Mek Pek optrådte på sidste års festival og kommer igen i år. Cirkusvognen 2024. Pressefoto.

Program for børn og deres voksne

Gæster man Cirkusvognen kan man blandt andet se Chicks, en finurlig forestilling med Hr. Teater, gæstespil fra Italien med klovnen Luigi Ciotto, nycirkus med Volantes Cirkus, dukketeater med Olsens Teater og Svanen dansk-tjekkisk dukketeater og høre både Mek Pek og Onkel Tot, Babulja og Yasmins Børneafro. Hver dag er der desuden værksteder der lægger sig temamæssigt op ad sceneprogrammet. Her kan børnene lave deres egne værker til at tage med hjem og forlænge oplevelsen.

Se hele programmet her.

Cirkusvognen 2024
I 2023 optrådte Vice Versa foran Sokkelundlille. Cirkusvognen 2024. Pressefoto.

Marionetteatret ved Cirkusvognen

Marionetteatret fra Kongens Have kommer også på besøg på Bispebjerg. De har siden 1966 spillet dukkeforestillinger hver sommer i Kongens Have. Her spiller de i juni og juli i år deres forestilling Den forunderlige rejse og til august i uge 32 spiller de forestillingen som en del af Cirkusvognens program på pladsen ved Smedetoften.

Annonce

Den forunderlige rejse spiller på Smedetoften fra tirsdag til og med lørdag, så der er gode chancer for både institutioner og familier for at nå forbi og se forestillingen.

Det er gratis at deltage ved alle aktiviteter ved Cirkusvognen, hvor alle aktiviteter foregår udendørs.

Kilde: Pressemeddelelse Børnekulturhuset Sokkelundlille

Seneste

Nyhedsbrev

Udforsk videre

KLAP – teaterfestival for små og store kommer til Kolding i 2025

Den 54. udgave af KLAP – teaterfestival for små...

Udviklingsplatformen for Scenekunst målretter mentorprogram til producenter

Manglen på scenekunstproducenter er et problem, skriver leder af...
Annonce