Del

Vi er meget stolte og glade for at kunne præsentere et nyt mediesamarbejde, hvor ISCENE sammen med Goethe instituttet sætter fokus på den aktuelle tyske scenekunst.

I et helt år vil vi skrive om den mest aktuelle, radikale, provokerende, kunstnerisk nyskabende og vedkommende scenekunst fra Tyskland. Her vil være reportager, baggrund og interviews indenfor en bred vifte af genrer fra dans og performance til mere klassisk teater, når vi hver måned bringer en længere artikel, kommer med anbefalinger af aktuelle forestillinger og løbende krydrer med nyheder om, hvad der rør sig i det tyske teaterlandskab – netop nu.

Dækningen af den tyske scenekunst bliver varetaget af journalist Nina Branner, der er uddannet i litteraturvidenskab og kulturjournalistik fra Universität der Künste i Berlin, hvorfra hun skriver om kultur og samfundsstof for blandt andre Dagbladet Information, Weekendavisen og berlinske medier.

Læs mere om Goethe Institut Dänemark

Artiklen er udgivet i et mediesamarbejde med Goethe-institut Dänemark.