Del

Søndag den 9. august skulle Revyernes Revy have været afholdt i Cirkusrevyens telt på Dyrehavsbakken, men Coronaen satte en stopper for det store fælles-revy-arrangement, hvor årets revypriser normalt uddeles.

Alligevel uddelte RevyDanmark, der er foreningen af professionelle revyer i Danmark, årets eneste revypris, nemlig ‘Thorleif-prisen’. En revypris, der blev stiftet i 2000 i Sønderborg Sommer Revy og lige siden er blevet uddelt hvert år.

I år gik prisen til stifteren af Odense Sommerrevy Lars Arvad, der også er den nye formand for revysammenslutningen RevyDanmark.

Prisen er opkaldt efter Leif Maiboms signaturfigur Thorleif. Prisen er blevet uddelt til mange revypersonligheder som f.eks. Flemming Krøll, Grethe Sønck, Ulf Pilgaard, Jeanne Boel, Jacob Morild, Simons Rosenbaum, Torben Træsko Pedersen, Jan Schou, Tage Frandsen m.fl. Prisen er på kr. 8.000,- samt en lille statuette i sten og kobber forestillende de sandaler som Thorleif altid optrådte i.

Thorleif-prisen. Pressefoto