Del

En donation har gjort det muligt for Team Teatret i Herning at tilbyde deres nye forestilling Hey Lin gratis for udsatte og sårbare unge i Herning og Ikast-Brande kommune.

Efter påske sender Team Teatret den nye forestilling Hey Lin ud i virkeligheden som livestreamet ungdomsteater. Forestillingen, der er produceret sammen med Kolding Egnsteater, er beregnet til unge i udskolingen og på ungdomsuddannelser. Den beskæftiger sig med den identitetsdannelse og det mylder af tanker, der fylder i et ungt hoved.

Den 6. – 8. april kan alle, der har købt billet, se livestreaming af Hey Lin, men via en donation fra Handelsebanken kan bosteder og sociale tilbud gratis invitere deres brugere til at se forestillingen.

”Det er dejligt, at Handelsbanken har ønsket at bidrage til, at endnu flere unge kan opleve levende scenekunst i denne mærkelige tid. Scenekunst, der kan skabe genkendelse, refleksion og fælles oplevelser, også selvom det foregår hjemme foran skærmen eller i fællesrum,” siger teaterleder Dorthe Bébe.

Du kan læse mere om Hey Lin her.

Kilde: Pressemeddelelse