Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Theatertreffen 2021 – se de ti udvalgte værker hjemmefra

Fra den 13. – 24. maj 2021 afholdes det 58. Theatertreffen. Årets jury har udvalgt ti værker, der streames, så alle teaterinteresserede kan se med på hjemmefra.

Fra den 13. maj kan teaterinteresserede verden over se med på de ti forestillinger, som årets Theatertreffen-jury har nomineret. Derudover indeholder festivalen som altid også det internationale Stückemarkt med blandt andet streaminger fra Storbritannien og Canada. Til årets Stückemarkt er alle de udvalgte fra den aflyste festival i 2020 igen blevet inviteret.

Annonce

Årets jury (se medlemmerne på billedet herunder) har udvalgt ti værker, som vil blive vist online under festivalen enten som livestreaming eller som filmede udgaver fra de medvirkende teatre.

theatertreffen 2021
Theatertreffen 2021 jury. Foto: Theatertreffen

Hele festivalprogrammet kan opleves digitalt, men der kan også med kort varsel annonceres live events, hvis omstændighederne tillader det. Interesserede kan holde sig opdaterede i Theatertreffen-programmet, der opdateres løbende.

De 10 udvalgte

Ud af 285 produktioner fra 60 forskellige byer er 10 forestillinger blevet udvalgt til Theatertreffen 2021.

De ti udvalgte forestillinger er Automatenbüfett fra det østrigske BurgTheater, Der Zauberberg fra Deutsches Theater Berlin, Einfach das Ende der Welt fra Schauspielhaus Zürich, Graf Öderland, der er en co-produktion mellem de to tyske teatre Theater Basel og Bayerisches Staatsschauspiel/Residenztheater, Maria Stuart fra Deutsches Theater Berlin, Medea fra Schauspielhaus Zürich, NAME HER. Eine Suche nach den Frauen+, der er en co-produktion mellem bl.a. de to tyske teatre Ballhaus Ost og Münchner Kammerspiele og østrigske Kosmos Theater, Reich des Todes fra Deutsches SchauSpielHaus Hamburg,
og sidst men ikke mindst de to samproduktioner Scores That Shaped Our Friendship og Show Me A Good Time.

theatertreffen 2021 berlin
NAME HER. Eine Suche nach den Frauen+ kan opleves på Theatertreffen 2021. Foto: Lea Hopp

Theatertreffen 2021 åbnes med en livestream af forestillingen Einfach das Ende der Welt fra Schaulspielhaus Zürich. Einfach das Ende der Welt er instrueret af Christopher Rüping, som dermed for fjerde gang deltager på festivalen.

Du kan læse meget mere om hver enkelt forestilling i programmet for Theatertreffen 2021 på festivalens hjemmeside her.

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...