Populært lige nu

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...

HamletScenen søger produktionsansvarlig

Ansøgningsfrist: 28. april 2024.
Annoncespot_imgspot_img

ISCENE podcast: I Romeo + Julie forstås kærlighed gennem kroppen, ikke sproget

På fredag har Teatret Møllen premiere på deres dansk-tyske forestilling Romeo + Julie. ISCENE har talt med de to unge skuespillere, der spiller titelrollerne, om at arbejde med flere sprog på samme tid.

Hvis du spiller had eller spiller kærlighed med din krop, så er forståelsen af ordene overflødige, fortæller den schweiziske skuespiller Andrea Spicher, der fra på fredag indtager rollen som Julie.

Danske Jens Kepny Kristensen er hendes Romeo, og i denne podcast kan du høre de to fortælle om arbejdet med forestillingen, og hvordan mixet af grænselandets to sprog fungerer i iscenesættelsen.

teatret møllen logo

Podcasten er udgivet i et mediesamarbejde med Teatret Møllen med fuld redaktionel frihed for ISCENE.

LÆS OGSÅ: Teatret Møllen markerer 100-året for Genforeningen med dansk-tysk udgave af Romeo og Julie

Romeo + Julie spiller 28. maj – 20. juni 2021 på Hotel Harmonien i Haderslev, og kan opleves på Teater V 31. maj og 1. juni under CPH Stage.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Scenekunstens Årsmøde 2024 sætter fokus på fremtidens scenekunst

Mandag den 3. juni afholdes Scenekunstens Årsmøde som en del af programmet for CPH Stage 2024. I år er temaet Scenekunstens fremtid og mødet...