Del

Den 13. januar 2022 får den allerførste Nykøbing Falster Vinterrevy premiere med tre skuespillere, der alle er kendte ansigter på Falster.

Tre skuespillere medvirker i Nykøbing Falsters første vinterevy. De to af dem har stået på scenen om sommeren, og den sidste har været en meget flittig benyttet tekstforfatter til revyen igennem mange år.

Publikum kan glæde sig til at opleve Leif Maibom, der i 36 år drev Sønderborg Sommerrevy, Rikke Buch Bendtsen, der også medvirkede i sommerrevyen i 2019 og 2021, og Jan Schou, som var med i Nykøbing Falster Revyen i 1990’erne og de sidste 20 år har været en del af Rottefælden i Svendborg. De tre instrueres af Jan Hertz, som i syv år var chef for Amagerscenen og har instrueret et hav af revy og teateropsætninger i Danmark og Sverige. Desuden ledsages de af revytrioen under ledelse af kapelmester Mickey Pless.

Tid til en vinterrevy

”I forbindelse med vores 110-års jubilæum, så synes jeg at tiden er kommet til at se om vi kan starte en ny revytradition, nemlig en vinterrevy. Når det er koldt udenfor, så er det da en befrielse at kunne komme indenfor og få et godt, sundt, varmt grin og hygge sig lidt. Jeg elsker at sætte nye skibe i søen og vi har gået og puslet med idéen igennem det sidste år og nu gør vi det sgu – nu trykker vi på knappen og kaster os ud i det,” udtaler Mickey Pless i en pressemeddelelse.

Sommerrevyen vil stadigvæk være årets største og dermed hovedforestillingen, mens vinterrevyen, der også spiller på Nykøbing F. Teater, skal være en lille hyggelig forestilling, hvor grinet og humøret er i højsædet.

Nykøbing Falster Vinterrevy får premiere for aller første gang torsdag den 13. januar 2022 på Nykøbing F. Teater og spiller til den 23. januar 2022. Læs mere her.

Se videopræsentation af vinterrevy-holdet her.