Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Manden med de gyldne kugler PODCAST

I dag har Limfjordsteatret premiere på forestillingen Manden med de gyldne kugler, hvor 10 elever fra teatrets scenekunstakademi medvirker. ISCENE har spurgt, hvad det betyder for forestillingen.

LIMFJORDSTEATRET: En ny generation

10 elever fra Limfjordsteatrets scenekunstakademi får deres professionelle debut i Manden med de gyldne kugler.  På den lille ø Mors, som ligger i Limfjorden i Nordjylland, har Limfjordsteatret nemlig siden 2009 drevet en SGK – Scenekunstnerisk Grundkursus – som med tiden har udviklet sig til et tæt samarbejde med det lokale gymnasium. Her kan elever opleve en synergi med teatret, hvor de som et af de eneste stedet i Danmark både kan få Drama på A-niveau og en 2-årig SGK, vel og mærke i samme bygning. 

Annonce

I podcasten undersøger vi, hvad det giver til en kunstnerisk proces at have 10 unge teenagere, der er sultne på teater, med i en professionel opsætning. Vi kigger også på, hvordan det er både at drive og gå på den specielle scenekunstneriske konstellation, der er skabt på Mors.

Denne podcast er udgivet i et mediesamarbejde med Limfjordsteatret med fuld redaktionel frihed for ISCENE.

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Alex Hein
Alex Hein
Vært på ISCENE AKTUELT og studerende på Danmarks Medie og Journalisthøjskole.
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...