Populært lige nu

Sex på scenen med hjælp fra intimcoach

Interview med skuespiller Anne Plauborg

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...
Annoncespot_imgspot_img

Passage Festival 2022 har både excentrisk cirkus og korsang i svømmehal på programmet

Både spanske Los Galindos med deres usandsynlige cirkusforestilling MDR – Death from Laughter og danske Convoi Exceptionnel med deres svømmehalskorværk Crawl Crawl Crawl er på programmet til Passage Festival 2022 i Helsingør, der også byder på hele to premierer i løbet af de seks dage, festivalen varer.

På Passage Festival 2022 kan man opleve spektakulært og excentrisk cirkus, klassisk gadeteater, stedsspecifikke forestillinger udviklet til festivalen, dans, koreografi og eksperimenterende scenekunst side om side. Mere end 30 europæiske kompagnier og teatre præsenterer deres værker i Helsingør den sidste uge i juli. 

Bringer verden til Helsingør

Passage Festival bringer hvert år verden til Helsingør og forvandler både bykerne og boligområder til en legende, levende scene. At de mange og forskelligartede teateroplevelser kan opleves side om side og umiddelbart efter hinanden er der en mening med for PASSAGE Festivalen:

”Vi vil gerne bryde skellet mellem gadeteater og traditionelt sceneteater: Det skal ikke kun være stort og larmende, der må gerne være nogle helt andre rum, der får os til at reflektere også. Gadeteater er ikke kun letfordøjelig underholdning, og indendørs scenekunst er ikke kun skuespillere på en scene i et mørkt rum. Vi vil gerne give publikum mulighed for at opleve så meget forskelligt som muligt, og gerne noget de ikke havde forventet,” siger Jens Frimann Hansen, leder af Passage Festival.

Passage festival
Crawl Crawl Crawl, Convoi Exceptionnel. Foto: Louise Herrche Serup

Festivalen har som altid et stort program for hele familien med internationale kunstnere, og præsenterer alt fra forestillinger i meget stor skala til bittesmå rejser inde i en campingvogn. Mange er gratis, mens nogle af forestillingerne kræver billet eller et Passage-festivalarmbånd.

Se det fulde program her.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og...

Er kulturjournalistikken blevet for doven?

På Fyn er de store kulturinstitutioner gået sammen med...

Årets Reumert indfører kønsneutrale priser

Fra og med i år vil der ikke længere...
Annonce
Annonce

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og rum i en verden af mudder, vand, urjordiske norner, fallerede fiskere og entreprenante politikertyper. Den...