Populært lige nu

Læs anmeldelser af forestillinger, du kan opleve på KLAP Festival i Esbjerg

KLAP - Teaterfestival for små og store, der før hed Aprilfestival, afholdes i år i Esbjerg. Festivalen afvikles 14.-21. april. Årets program byder på...

De glemte kroppe i moderne dans

Foreningen for integreret moderne dans har 10-års-jubilæum og inviterer i den anledning til Festivalen PÅ TVÆRS den 12.-14. april. Kunstnerisk leder Janne Weidinger Kristensen...

★★★★★☆ Aarhus Revyen 2024 – ung, blæret musikalsk revy har karakter

Aarhus Revyen, Hermans, Tivoli Friheden
Annoncespot_imgspot_img

Regeringen indgår nyt samarbejde med populær tegnsprogstolk

De seneste år har mængden af pressemøder afholdt af regeringen været støt stigende. For at fastholde befolkningens interesse indgår regeringen derfor et nyt samarbejde med en populær tegnsprogstolk fra scenekunstbranchen.

“Det er en stor ære for mig, at mit arbejde – og min særlige stil inden for tolkning – tages alvorligt på regeringsniveau. Jeg har altid følt, at jeg kunne formidle komplicerede emner i en mere lettilgængelig form end de traditionelle tegnsprogstolke, der bare gengiver det hele ordret,” udtaler skuespiller og komiker Rasmus Søndergaard, der er kendt som en del af improgruppen Specialklassen.

Regeringen vil fremadrettet hyre Rasmus Søndergaard ind til de største og vigtigste pressemøder, hvor han – på lige fod med de traditionelle tegnsprogstolke – skal simultantolke regeringens budskaber for landets tv-seere.

“Det er vores forhåbning, at denne nye tilføjelse til regeringens pressemøder, vil fastholde borgernes interesse for at følge med i de budskaber, vi ønsker at dele med befolkningen. Rasmus Søndergaard har vist, at han har en unik evne til at få sine budskaber igennem, og vi mener, han bliver et stærkt bidrag til vores kommunikation med befolkningen,” udtaler en repræsentant for den siddende S-V-M-regering.

Den nye aftale med Rasmus Søndergaard løber fra dags dato, så danskerne kan bare glæde sig til hans optræden på fremtidige pressemøder.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★☆☆ Bone Whispers og Urbane Saints – Dansehviskere på himmelfart

Lene Boel og det internationale kompagni, Next Zone, havde...

Silas Holst stopper som professionel danser

Silas Holst har snart danset for sidste gang på...

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i...
Annonce
Annonce

★★★★☆☆ Bone Whispers og Urbane Saints – Dansehviskere på himmelfart

Lene Boel og det internationale kompagni, Next Zone, havde torsdag aften premiere på Bone Whispers og Urbane Saints på Aveny-T. Syv forskellige dansere hvirvler,...