Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Christian Lollike er ny konsulent for White Hole Theater

Viborg Kommunes scenekunstprojekt White Hole Theater har tilknyttet den erfarne instruktør og dramatiker Christian Lollike som kunstnerisk konsulent.

”Christian Lollike skal hjælpe os med at komme videre på rejsen mod at få etableret White Hole Theater som et nyt egnsteater i Viborg. Christians store kunstneriske mod, omfattende indsigt i det scenekunstneriske felt, og hans omfattende netværk er af uvurderlig betydning for os i denne forbindelse,” udtaler Viborg Kommunes kulturchef Steen Lindgaard.

Annonce

White Hole Theater er et scenekunstnerisk udviklingsprojekt, der baserer sig på Viborgs styrkeposition inden for animation, XR og VR-teknologi og visuel formidling. Projektet kombinerer den traditionelle, fysiske scenekunst med skuespillere i teaterrummet med nye media-art teknologier og koncepter fra spilindustrien.

The Battle #2, White Hole Theater. Pressefoto
The Battle #2, White Hole Theater. Pressefoto

”For mig er det vigtigt, at der er et teater, der er rettet mod at arbejde med nye medier. På den måde kan man udvikle nye teatrale og kunstneriske formsprog. I Viborg er forudsætningerne og kompetencerne for et sådant teater,” udtaler Christian Lollike.

Teatrets seneste produktion The Battle #2 er netop blevet spillet for publikum i starten af juni, og kan næste gang opleves i forbindelse med Kulturmødet på Mors 24. – 26. august 2023.

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...