Populært lige nu

Doktor Dans gjorde dansk ballet verdensberømt

Danmark har mistet sin legendariske balletformidler med det ikoniske skæg og den elegante humor. Erik Aschengreen døde få timer efter, at han havde været...

Ny model for kunstnerisk udvikling på Teater Momentum

Interview med Jeppe Sand

★★★★★☆ Supermagt – begavet, musikalsk satire i særklasse

DJØFstortion-darlingen, den uhyre produktive satiresekstet MAGT, er på banen med deres nye show Supermagt, der indeholder nye varianter på gruppens kendte formater. Denne gang...
Annoncespot_imgspot_img

Christian Lollike er ny konsulent for White Hole Theater

Viborg Kommunes scenekunstprojekt White Hole Theater har tilknyttet den erfarne instruktør og dramatiker Christian Lollike som kunstnerisk konsulent.

”Christian Lollike skal hjælpe os med at komme videre på rejsen mod at få etableret White Hole Theater som et nyt egnsteater i Viborg. Christians store kunstneriske mod, omfattende indsigt i det scenekunstneriske felt, og hans omfattende netværk er af uvurderlig betydning for os i denne forbindelse,” udtaler Viborg Kommunes kulturchef Steen Lindgaard.

White Hole Theater er et scenekunstnerisk udviklingsprojekt, der baserer sig på Viborgs styrkeposition inden for animation, XR og VR-teknologi og visuel formidling. Projektet kombinerer den traditionelle, fysiske scenekunst med skuespillere i teaterrummet med nye media-art teknologier og koncepter fra spilindustrien.

The Battle #2, White Hole Theater. Pressefoto
The Battle #2, White Hole Theater. Pressefoto

”For mig er det vigtigt, at der er et teater, der er rettet mod at arbejde med nye medier. På den måde kan man udvikle nye teatrale og kunstneriske formsprog. I Viborg er forudsætningerne og kompetencerne for et sådant teater,” udtaler Christian Lollike.

Teatrets seneste produktion The Battle #2 er netop blevet spillet for publikum i starten af juni, og kan næste gang opleves i forbindelse med Kulturmødet på Mors 24. – 26. august 2023.

Seneste

Nyhedsbrev

Annoncespot_img

Udforsk videre

★★★★★☆ CAKE – kagen er proppet med popkulørt, pangfarvet plastic fantastic

Igen i år leverer Wallmans med CAKE et superprofessionelt...

Hermed en opfordring til en fortsat fagstærk dialog om kritik

På ISCENE bringer vi omkring 300 anmeldelser om året....

Horsens Teaterfestival 2023 – alsidigt program med tiltro til de unge

I den forgangne weekend var gader, pladser og sale...
Annonce
Annonce

★★★★★☆ CAKE – kagen er proppet med popkulørt, pangfarvet plastic fantastic

Igen i år leverer Wallmans med CAKE et superprofessionelt show, der ikke giver sig ud for at være noget som helst andet og som...