Populært lige nu

Aarhus Teater udskifter fire skuespillere i det faste ensemble

Aarhus Teater ansætter fire unge skuespillere til teatrets ensemble med start fra sæson 2024/25. Samtidig siger teatret farvel til fire af de nuværende ensembleskuespillere,...
Annoncespot_imgspot_img

Stine Pilgaard skriver ny forestilling til Nørrebro Teater

I teatersæsonen 2024/25 får Nørrebro Teater urpremiere på et helt nyskrevet stykke fra forfatteren bag Meter i sekundet, Stine Pilgaard. Den nye forestilling vil handle om menneskers trang til at skabe fællesskaber og indeholde nye sange fra Pilgaards hånd.

Det er nytårsaften, og en flok tilfældige mennesker venter på bussen. Sådan begynder den historie, som Stine Pilgaard lige nu skriver på til sin første teaterforestilling. 

Annonce

“Det er en spændende proces, jeg er midt i. Jeg interviewer lige nu personer fra mit netværk for at finde inspiration til karaktererne, der skal indgå i forestillingen. Det er min første tekst, der foregår i København, og den første forestilling jeg skriver. Og så er jeg glad for at have skriveplads på teatret, så jeg, for måske første gang i mit liv, føler, at jeg er en del af en arbejdsplads. Jeg prøver at presse Mette Wolf til at kalde mig Nørrebro Teaters husdramatiker,” udtaler Stine Pilgaard.

Forestillingen er i sin første spæde fase, hvor der lige nu skrives på livet løs på fortællingen om en flok vidt forskellige mennesker, som i deres tilfældige møde deler historier, drømme og længsel efter fællesskab.

“Jeg er utrolig glad for, at Stine har sagt ja til at skrive ny dramatik til Nørrebro Teater, og at hun skriver stykket fra et skrivebord få meter fra mit eget. Der er noget magisk over, at det hele bliver til på teatret. Stine Pilgaard er med sin sikre pen og ufejlbarlige humor et perfekt match med et moderne morskabsteater. Jeg glæder mig sådan til at læse det færdige manuskript og endnu mere til, at det vækkes til live på vores scene,” siger teaterchef Mette Wolf.

Forestillingen, der endnu ikke har en titel, får premiere i vinteren 2024 på Nørrebro Teater.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annoncespot_img