Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Her er vinderne af ISCENEs PUBLIKUMSPRIS

Så er stemmerne talt op, og vi siger STORT TAK til jer, flere end 1000 læsere, der har været med til at finde vinderne af ISCENEs Publikumspris 2019.

Der var tæt opløb i slutspurten om Årets kvindelige og mandlige hovedrolle samt Årets forestilling – og nu er vinderne fundet.

Annonce

Publikum har peget på skuespiller Signe Egholm Olsen, der vinder ISCENEs publikumspris som Årets kvindelige hovedrolle for de forrygende fortolkninger af kvinder i alskens kærlighedskvaler og lykkestunder i forestillingen I et forhold (Betty Nansen Teatret) – TILLYKKE.

Skuespiller Jacob Madsen Kvols brillerede på scenen som den Transylvanske transvestit Dr. Frank-N-Furter i The Rocky Horror Show (Aarhus Teater) og vinder prisen som Årets mandlige hovedrolle – TILLYKKE.

Årets forestilling blev Det Kgl. Teaters Amadeus med den Reumertvindende Søren Sætter-Lassen som Salieri og den Reumert-nominerede Simon Bennebjerg som den geniale Mozart – TILLYKKE til hele holdet.

Signe Egholm Olsen

Årets kvindelige hovedrolle er skuespiller Signe Egholm Olsen, der vinder prisen for sin rolle i I et forhold af kunstnerkollektivet Sort Samvittighed. Her står hun på scenen sammen med de fire andre medlemmer og leverer en sprudlende overskuds-forestilling om parforholdet på Betty Nansen Teatret.

Forestillingen I et forhold var også nomineret til en Reumert som Årets musical/musikteater. Reumertjuryen skrev: “Sort Samvittigheds mascara-kvinder gik løs på den svære, vidunderlige tosomhed med fjer-musik og blomster-ord og skabte et syret og sårbart – ja, helt suverænt – kærlighedstrip.”

Læs også anmeldelsen: Dejligt for meget

Fra ISCENE ønsker vi et STORT TILLYKKE til Signe Egholm Olsen.

ISCENEs publikumspris
Signe Egholm Olsen vinder ISCENEs publikumspris for Årets kvindelige skuespiller

Jacob Madsen Kvols

Årets mandlige hovedrolle er skuespiller Jacob Madsen Kvols, der vinder prisen for sin fremragende præstation som Frank-N-Furter i The Rocky Horror Show på Aarhus Teater.

Jacob Madsen Kvols “formår at drage, frastøde og forføre på samme tid. Når han er på scenen, kan jeg ganske enkelt ikke få øjnene fra ham,” skrev ISCENEs anmelder efter at have set kultmusicalen The Rocky Horror Show på Aarhus Teater.

Læs anmeldelsen af The Rocky Horror Show: Kult, køn og sex stjæler opmærksomheden

Fra ISCENE ønsker vi et STORT TILLYKKE til Jacob Madsen Kvols.

Jakob Madsen Kvols vinder ISCENEs publikumspris for Årets mandlige skuespiller

Amadeus

Prisen som Årets forestilling går til Amadeus på Det Kongelige Teater.

ISCENEs anmelder beskrev forestillingen således: “Amadeus er i Kasper Holtens hænder en på én gang teaterklassisk og vild og vilter omgang, kraftigt krydret og muntert serveret, naturligvis spækket med påhit og prøvelser, som tilsammen udgør en farvefuld og energisk skæbnehistorie om kunst, jalousi og magtspil.”

LÆS OGSÅ anmeldelsen: Med Mozart som slagmark

ISCENE ønsker et STORT TILYKKE til hele holdet!

ISCENEs publikumspris
‘Amadeus’ vinder ISCENEs publikumspris for Årets forestilling

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...