Del

I ISCENEs podcast-special kan du møde den yngste teaterdirektør i Danmark nogensinde – Anna Andrea Malzer. Hun er netop tiltrådt stillingen på Mungo Park i Allerød og har i den forbindelse blandt andet lavet sin egen teatergrundlov.

Anna Malzer fortæller her om arbejdet som instruktør og dramatiker, om hendes opvækst på Amager, og hvordan nogle livsomvæltende begivenheder var med til at forme hendes kunstneriske udtryk og stemme.

Lyt til podcasten her:

Om Anna Malzer

Anna Andrea Malzer (født 25. september 1991) er en dansk teaterinstruktør og dramatiker. Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskoles instruktørlinje 2018. I sæsonen 2018/19 var hun kunstnerisk leder af Teater Momentum, hvor hun skabte den scenekunstneriske trilogi Neo-Europa, bestående af forestillingerne: Selvtægt, Porno og 16:29. I sommeren 2019 er hun tiltrådt som teaterchef på Mungo Park i Allerød.

LÆS OGSÅ: Her er Årets Reumert Talentpriser 2019

Podcasten udarbejdes i et samarbejde mellem ISCENE og Alex Hein.

Alex Hein er scenekunstnerisk iværksætter, sufflør og instruktørassistent på Det Kongelige Teater. Derudover er han kunstnerisk leder af Teater Birgitte og filmselskabet BirgitteFilm, projektleder for teaterformidlinginitiativet Take Me To The Theater og fast teater- og kulturlydreporter hos scenekunstpodcasten Den Fjerde Væg og ISCENE. Alex Hein er en af ISCENEs unge stemmer.

Skuespiller Anna Søgaard Frandsen er speaker.