Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Mette Hønningen og Thomas Grimm modtager dobbelt pris fra Ballettens Venner

Som noget helt usædvanligt har Ballettens Venner i 2020 valgt at slå deres to priser – Ballettens Venners Hæderspris og Ballettens Venners Applauspris – sammen til én samlet pris og tildele den til et par.

Ballettens Venners Hæderspris og Ballettens Venners Applauspris er i år blevet slået sammen til én samlet pris på i alt 50.000 kr. Prisen er blevet tildelt to kunstnere, som hver på deres felt har ydet en enestående indsats for balletten som kunstart: Tidligere solodanser Mette Hønningen og film- og tv-producer Thomas Grimm.

Annonce

Prisen blev overrakt af Ballettens Venners protektrice, H.K.H. Prinsesse Benedikte ved en ceremoni den 6. oktober, skriver Ballettens Venner i en pressemeddelelse.

Læs mere om Ballettens Venner her.

Kilde: Pressemeddelelse

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...