Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Vicki Berlin medvirker i Odense Sommerrevy 2021

Holdet, der var sat til den aflyste Odense Sommerrevy 2020, skulle have været på scenen i 2021. Men da Mathilde Passer af private årsager har måttet melde fra, overtager Vicki Berlin hendes plads i 2021.

Med den enkelte udskiftning består holdet til femte sæson af Odense Sommerrevy af Vicki Berlin, Thomas Mørk, Mette Marckmann, Stig Rossen, Henrik Koefoed og Lars Arvad.

Annonce

”Det bedste og mest oplagte valg var jo helt sikkert at spørge Vicki, som jo skulle have været med i 2020, men blev tilbudt en rolle i en international film, som hun ikke kunne sige nej til. Den er nu i kassen og skal blot klippes færdig. Derfor tog jeg chancen og skyndte mig at ringe til Vicki. Hun har jo, ligesom Thomas Mørk og jeg selv, været med lige fra første år på Engen og publikum elsker hende. Vicki sagde ja med det samme og hun glæder sig helt vildt til ”alligevel” at være med i Odense Sommerrevy. Jeg er både glad og stolt over, at vi i Odense Sommerrevy så hurtigt kan supplere med en af Danmarks allerbedste kvindelige revyskuespiller. Jeg må indrømme, at jeg ikke kunne ønske mig en bedre erstatning,” skriver revydirektør Lars Arvad i en pressemeddelelse, og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Pragt-revy med grus i maskineriet

“Holdet i 2021 kommer helt sikkert til lave et brag af en revy. Vi har lige haft de første meget indledende møder, og alle er utrolig entusiastiske og glæder sig vildt til at komme på ”græs” igen. Holdet har en utrolig spændvidde, som vi aldrig har set før. Denne vil Vicki kun gøre endnu stærkere. Og så er det jo ikke indholdsstof, vi kommer til at mangle med de mange skandaler, historiske øjeblikke, tendenserne i disse nye tider m.v.”

Læs mere om Odense Sommerrevy her.

Kilde: Pressemeddelelse

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...