Populært lige nu

Annoncespot_imgspot_img

Fredericia får nyt musicalteater

Fredericia Musicalteater skal skabes med samme høje kunstneriske kvalitet, som har været varemærket for det tidligere Fredericia Teater er konklusionen fra et enigt Fredericia Byråd, der den 14. januar godkendte stiftelsesgrundlaget for et nyt teater.

Det betyder, at Fredericia nu har fået et nyt musicalteater i byen, og dermed har taget et vigtigt skridt mod at realisere ambitionen om at blive Danmarks Musicalhovedstad, skriver teatret selv på deres nye hjemmeside.

Annonce

Fredericia byråd har afsat 11 mio. kr. årligt til det nye teater. Fredericia Kommune er desuden lige nu i dialog med staten om at beholde status som paragraf 5 teater med det tilskud, muligheder og forpligtigelser, der følger med denne status.

I første omgang er der nedsat en bestyrelse, som nu igangsætter en proces med at ansætte en kunstnerisk og en økonomisk leder på teatret.

Læs mere her.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce