Del

Dette forår udklækkes det første hold kandidater i scenekunst nogensinde. De 12 studerende fra Den Danske Scenekunstskole præsenterer fra 10. maj deres afgangsprojekter – både live og online.

De 12 kandidatstuderende fra Den Danske Scenekunstskole har selv initieret og organiseret deres individuelle, kunstneriske afgangsprojekter, som får premiere fra den 10. maj 2021. De i alt ni afgangsprojekter består af både live forestillinger, videoinstallationer, readings mm.

Afgangsholdet med de nye kandidater i scenekunst består af Alexandru Buescu, Annika Kompart, Eirik Lie Hegre, Jari Matsi, Lena Bondeson, Mathias Raaby Ravn, Mejse Vedel, Mikal Korsgaard Larsen, Nadja Mattioli, Nanna Hanfgarn Jensen, Sigurjón Bjarni Sigurjónsson og Sullivan Lloyd Nordrum.

LÆS OGSÅ: For første gang får Danmark nu en scenekunstnerisk kandidatuddannelse

Afgangsprojekterne, der kan opleves i perioden 10. maj – 30. juni, er åbne for alle, du skal bare huske at bestille billet på forhånd. Du kan læse mere om alle de ni projekter her.

Vil du vide mere om kandidatuddannelserne ved Den Danske Scenekunstskole, finder du info her.