Del

Torsdag kan alle interessede deltage i et netværksmøde, hvor resultaterne fra undersøgelsen Online scenekunst og publikumsmøder præsenteres sammen med bud på fremtidens digitale publikumsmøder.

Netværksmødet afholdes om eftermiddagen torsdag den 24. juni.

Projektleder på Applaus, Lene Struck-Madsen, vil præsentere resultater fra undersøgelsen Online scenekunst og publikumsmøder. Undersøgelsen, der er lavet i samarbejde mellem ISCENE, Applaus og Roskilde Universitet, kortlægger og analyserer mødet mellem publikum og den digitale scenekunst, som blev genereret på baggrund af forårets Covid19-nedlukning af landets scener.

LÆS OGSÅ: Ny rapport giver indsigt i publikums oplevelse af digital scenekunst

Den anden oplægsholder på torsdagens netværksmøde er Susana Tosca, der er lektor på Institut for Kommunikation og Humanistisk videnskab, Roskilde Universitet. Tosca er medforfatter til bogen Transmedial Worlds and Everyday Life: Networked Reception, Social Media, and Fictional Worlds (2019), som undersøger, hvordan fiktive universer spiller ind i folks hverdag, og hvilke fællesskaber, der opstår ved online gaming. Susana Tosca giver sit bud på, hvordan teatrenes digitale møder med publikum kan se ud i fremtiden.

Netværksmødet er gratis, men kræver tilmelding. Læs mere og tilmeld dig her.

Dato: 24.juni 2021

Tid: kl. 16.00 – 17.30

Sted: København / Folketeatret / Nørregade 39, 1165 København K.

Oplægsholdere: Lene Struck-Madsen, projektleder Applaus og Susana Tosca, lektor på Institut for Kommunikation og Humanistisk videnskab, Roskilde Universitet.