Del

I den forgangne weekend afholdt Danmarks Teaterforeninger det årlige Teaterseminar. Her uddeltes Årets Hæderspris, der gik til skuespiller ved Teatret Møllen, Ole Sørensen.

”Ej, hvor godt. Kæmpe tillykke”, ”Så fortjent og rigtigt” og  ”Tak for alle de mange dejlige oplevelser, du har givet  os”. Sådan lød nogle af kommentarerne på de sociale  medier dagen efter, at Danmarks Teaterforeninger i weekenden overraskede Teatret Møllens Ole Sørensen med Årets Hæderspris for hans lange karriere og mange roller.  

Prisen blev overrakt af Palle Guldbrandsen, formand for Tønder Teater, til weekendens teaterseminar i  Silkeborg. En årlig begivenhed, hvor landets teatre præsenterer deres kommende turnéforestillinger. I sin motiveringstale pointerede Palle Guldbrandsen, at det næsten ikke var muligt at opremse alle de  teaterforestillinger, film, revyer og tv-serier, som Ole Sørensen har medvirket i. Han fremhævede dog blandt andet Ole Sørensens præstationer i Teatret Møllens King Lear, den Reumert-belønnede Mod til at dræbe og ikke mindst hans rolle som den korpulente amme i Romeo + Julie.

”Jeg havde ikke drømt om, at det var mig, der ville få prisen. Vi sad ved bordet og spekulerede på, hvem det  kunne være, indtil det så blev nævnt, at prismodtageren var sønderjyde. Så gik det pludselig op for os, at det  ikke kunne være andre end mig, og så måtte jeg jo pludselig improvisere en takketale,” lød det efterfølgende  fra en overrasket og glad Ole Sørensen.  

Kilde: Teatret Møllen, pressemeddelelse