Populært lige nu

DANISH+ – kurateret showcase er en del af dansk scenekunsts eksportsucces

Den internationale, kuraterede showcase DANISH+ løber af stablen 6. - 8. maj. Her stimler indkøbere fra 16 forskellige nationer sammen i Aarhus for at...

De nominerede til Årets Reumert 2024 – få overblikket her

De nominerede til Årets Reumert 2024 er i dag blevet offentliggjort med et bredt felt af genrer og produktioner fra hele landet repræsenteret. Som...

Lad sæson 25/26 blive en sæson med fokus på fairness for scenekunstnere

Produktionsselskabet prfrm opfordrer alle institutionsledere til at arbejde for, at sæson 25/26 bliver en sæson med fairness i højsædet med denne venlige påmindelse om...
Annoncespot_imgspot_img

EsbjergRevyen bliver en vinterrevy

Fra 2023 ændrer EsbjergRevyen spilleperiode og bliver fremover til en vinterrevy – med første premieredato d. 1. februar 2023.

Publikumsfremgang, rosende anmeldelser i aviser og på sociale medier samt en fantastisk lokal opbakning var nogle af de afgørende faktorer, der gjorde EsbjergRevyen 2021 til en stor succes.

Annonce

”Jeg er gevaldigt stolt af, at vi i et coronapræget år, hvor restriktionerne blev ophævet blot to uger før vores premiere, er lykkedes med at få fremgang i antallet af publikummer. Det overbeviser mig om, at revyen for alvor er ved at bide sig fast, og at esbjergenserne har taget revyen til sig som en fast bestanddel af byens kulturtilbud,” siger Hanne Bjørnskov, der ejer og driver EsbjergRevyen.

Fra sommer- til vinterrevy

Siden 2017 har EsbjergRevyen spillet i sensommermånederne august og september, men nu er tiden inde til at prøve noget nyt.

“Den næste EsbjergRevyen bliver en vinterrevy! Jeg har længe leget med tanken om at prøve vinterformatet af, og da det viste sig, at det hold, jeg gik målrettet efter til den næste revy, ikke havde ledige kalendere i sensommeren, men godt ville kunne i vinterperioden, var beslutningen ikke svær. Der er ikke langt fra tanke til handling i en one-woman business, og heldigvis var Musikhuset særdeles fleksible, så de fandt plads til os i den ønskede periode i 2023,” fortæller Hanne Bjørnskov.

Holdet til den første udgave af Esbjergrevyen som vinterrevy er endnu ikke offentliggjort. Den næste EsbjergRevyen vil spille 1. – 22. februar 2023 i Musikhuset Esbjerg.

Kilde: Pressemeddelelse, Esbjergrevyen

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Open call: Gæstespil til Teater FÅR302

Ansøgningsfrist: 17. maj 2024

Den Jyske Opera stiller skarpt på flygtningekriser gennem nyt samarbejde 

I forbindelse med den kommende iscenesættelse af tjekkiske Bohuslav...

DANISH+ – kurateret showcase er en del af dansk scenekunsts eksportsucces

Den internationale, kuraterede showcase DANISH+ løber af stablen 6....
Annonce
Annonce