Del

Fra 2023 ændrer EsbjergRevyen spilleperiode og bliver fremover til en vinterrevy – med første premieredato d. 1. februar 2023.

Publikumsfremgang, rosende anmeldelser i aviser og på sociale medier samt en fantastisk lokal opbakning var nogle af de afgørende faktorer, der gjorde EsbjergRevyen 2021 til en stor succes.

”Jeg er gevaldigt stolt af, at vi i et coronapræget år, hvor restriktionerne blev ophævet blot to uger før vores premiere, er lykkedes med at få fremgang i antallet af publikummer. Det overbeviser mig om, at revyen for alvor er ved at bide sig fast, og at esbjergenserne har taget revyen til sig som en fast bestanddel af byens kulturtilbud,” siger Hanne Bjørnskov, der ejer og driver EsbjergRevyen.

Fra sommer- til vinterrevy

Siden 2017 har EsbjergRevyen spillet i sensommermånederne august og september, men nu er tiden inde til at prøve noget nyt.

“Den næste EsbjergRevyen bliver en vinterrevy! Jeg har længe leget med tanken om at prøve vinterformatet af, og da det viste sig, at det hold, jeg gik målrettet efter til den næste revy, ikke havde ledige kalendere i sensommeren, men godt ville kunne i vinterperioden, var beslutningen ikke svær. Der er ikke langt fra tanke til handling i en one-woman business, og heldigvis var Musikhuset særdeles fleksible, så de fandt plads til os i den ønskede periode i 2023,” fortæller Hanne Bjørnskov.

Holdet til den første udgave af Esbjergrevyen som vinterrevy er endnu ikke offentliggjort. Den næste EsbjergRevyen vil spille 1. – 22. februar 2023 i Musikhuset Esbjerg.

Kilde: Pressemeddelelse, Esbjergrevyen