Populært lige nu

Annoncespot_imgspot_img

Scenekunstens Årsmøde 2024 sætter fokus på fremtidens scenekunst

Mandag den 3. juni afholdes Scenekunstens Årsmøde som en del af programmet for CPH Stage 2024. I år er temaet Scenekunstens fremtid og mødet er arrangeret i samarbejde med ISCENE, Dansk Teater og Den Danske Scenekunstskole.

Under Scenekunstens Årsmøde den 3. juni mødes branchen til formelle som uformelle samtaler i Skuespilhuset. Programmet består af oplæg fra aktører i feltet, som byder ind med emner, der optager dem, og som de gerne deler med dig.

Annonce

Kom med til en dag med oplæg og samtaler på tværs af branchen med afsæt i spørgsmål som, “Hvordan skaber vi et fremtidens arbejdsliv i balance?”, “Hvad kan vi bruge et kulturens svanemærke til?” og “Hvordan arbejder vi bæredygtigt i kunsten og produktionen?”

Scenekunstens Årsmøde løber af stablen d. 3. juni fra kl. 10-15. Det er arrangeret af CPH STAGE i samarbejde med ISCENE, Dansk Teater og DDSKS. Læs mere her.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce